ÖZGE KARA'NIN KALEMİNDEN HAFTALIK BURÇ YORUMU

  • 16 Şubat 2020 - 22:39
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Koç: Sevgili koçlar bu hafta fazlasıyla enerji patlaması yaşayabilirsiniz. her konuda şanslı geçen bir hafta aşk ve ilişkilerde hiç ummadığınız birinden size karşı bir itiraf gelebilir şaşırabilirsiniz. İş konusun da daha disiplinli olacaksınız eğer kendi işinde çalışan bir Koç burcu değilseniz bazı iş arkadaşlarınıza veda edebilir kendi işinizi kurabilirsiniz . Hızlı ve enerji dolu geçen bu hafta gelir giderlerinizi ve harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Her ne kadar bol enerji dolu bir hafta olsa da pazar günü balık burcunda gelişecek olan yeni ay sizi daha duygusal ve durgun hissettirebilir.

Boğa: Sevgili boğalar bu hafta arkadaşlıklar üzerinden sınanıyorsunuz. Sabit ilişki insanı bir Boğa burcu çevresinde sorumsuz insan görmek istemeyecek kiminle yola çıktığını bu hafta fark edecek kim dost kim düşman görecek. Uzun süre bir birlikteliği olan boğa burçları ilişkilerini evlilik ile taçlandırabilir.İlişkileri yolunda gitmeyenler ise sessiz bir şekilde ilişkilerini noktalayabilirler. Hafta sonuna doğru kendi sağlığınıza daha çok yoğunlaşabilirsiniz.

İkizler: Sevgili ikizler bu hafta sizleri biraz aşık biraz vurdum duymaz görebiliriz. Aşk adeta gözünüzü kör edecek bu hafta uzun zamandır beklediğiniz cevabını bir türlü alamadığınız ilişkiler de yüzünüzü güldürecek haberler almanız söz konusu buyurun efendim sahne sizin. Hafta sonu balık burcunda yeni ay gerçekleşiyor unutkanlıklara dikkat etmelisiniz. hafta sonuna doğru ailenize vakit ayırabilir onların sağlık sorunlarıyla uğraşabilirsiniz.

Yengeç : Sevgili yengeçler bu hafta dış görünümünüze önem verebilir tarzınızda yenilikler yapabilirsiniz. Eski dostlarınızla bir araya gelebilir kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Teknolojik aletleriyle alakalı hafta içinde bir sorunla karşılaşmamız olası. Hafta sonu balık burcunda gelişecek olan yeni ay sizi derinden etkileyebilir yoğun hisler yaşatıp kendinizi gördüğünüz rüyaları yaşarken bulabilirsiniz.

Aslan: Sevgili aslanlar bu hafta iş arayanlar için güzel fırsatlar var. Aşk ve ilişkilerde ise ayaklarınızın yerden kesileceği bir hafta uzun zamandır birlikte çalıştığınız bir kişiyle ansızın bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Eğer evli bir aslan burcuysanız borç ve maddi konulardan kaynaklı sorunlarla uğraşabilirsiniz. Hafta sonu balık burcunda oluşacak olan yeni ay aceleci tavrınızı biraz durgunlaştırıp doğru kararlar vermenizi sağlayabilir aceleci olmamayı öğrenebilirsiniz.

Başak: Sevgili başaklar bu hafta geçmişte kalan kafanızı kurcalayan ertelediğiniz konuları tekrar açıp yüzleşmek isteyebilirsiniz. Sizleri bu hafta her şeyi konuşarak çözen tavrınızın yerine kavgacı ve sinirli görebiliriz. Çevrenizde ki boş insanları bir bir elerken yeni dostluklar kurabilirsiniz. Hafta sonunda balık burcunda gerçekleşecek olan yeni ay sizleri değersizmiş gibi hissettirebilir karamsar olmayın.

Terazi: Sevgili teraziler bu hafta gezi ve seyahat planları gündeminizde olacak. iş gereği veya uzun zamandır gitmediğiniz uzak yerlere yolculuk edebilirsiniz. Eğer işsiz bir Terazi burcuysanız başvurmuş olduğunuz yerlerden olumlu iş fırsatları ayağınıza gelebilir. Eğer uzun zamandır bebek bekleyen bir Terazi burcuysanız güzel haberler alabirsiniz hafta sonunda balık burcunda gerçekleşecek olan yeni ay size pozitif enerjiler verirken fazla boşvermişlik de beraberinde getirebilir.

Akrep: Sevgili akrepler haftanın en hislisi sizsiniz empati yeteneğiniz ile dikkat çekeceğiniz bu hafta kimin yardıma ihtiyacı olursa onun yardımına ilk siz koşacaksınız. Merhamet duygularınız artıyor! Eğer uzun zamandır küs olduğunuz veya ilişkisini bitirmiş bir akrep burcuysanız onu bu hafta kolayca affedebilirsiniz. Hafta sonu balık burcunda yeni ayın sizde etkisi hisleriniz çok kuvvetli bu hafta sizden bir şeyler gizleyenler yandı kolayca yakalayabilir gizli düşmanlıkları fark edip yollarınızı ayırabilirsiniz.

Yay: Sevgili yaylar bu hafta kendinizi maddi ve manevi açıdan güvende hissedebilir etrafınızda ki insanların size olan ilgisi başınızı döndürebilir. bu hafta bir hayli çekiciliğinizi konuşturacaksınız. yeteneklerinizi keşfedeceğiniz bu hafta farklı hobilere yönelip iş değişikliğinde de bulunabilirsiniz. Hafta sonu balık burcunda gerçekleşecek olan yeni ay sizi aşk konusunda biraz duygusal biraz da kavgacı biri yapabilir sakin olun.

Oğlak: Sevgili oğlaklar bu hafta ev yuva ilişkileri açısından çok şanslı bir haftadasınız. Aşırı ilgiden şikayet ederken bulabiliriz sizi. yeriniz de olmak isteyen o kadar kişi var ki bu haftanın tadını çıkarın. Her zaman sorumlu ve planlı olurdunuz lakin bu hafta o değişikliliği en derinden hissedebilirsiniz. Daha vurdum duymaz daha boşvermiş daha miskin bir Oğlak göreceğiz bu hafta sizleri. yerinde boşvermişlik size iyi gelecek sadece sağlık konusun da sorumluluğu elden bırakmayın.

Kova : Sevgili kovalar bu hafta uzun zamandır görmediğiniz insanlarla bir araya gelebilir o davet senin bu davet benim gezebilir keyifli bir hafta geçirebilirsiniz. perşembe günü ay sizin burcunuzda olacak iletişiminiz daha kuvvetli olacağı için önemli işlerinizi bugün kolaylıkla halledebilirsiniz. Hafta sonunda balık burcunda oluşacak olan yeni ay aşk ve ilişkilerde net kararlar verdirebilir tamam yada devam diyebilirsiniz.

Balık: Sevgili balıklar bu hafta kolay etki altında kalabilirsiniz kararsız olacağınız için nereye çekilirseniz oraya yöneleceksiniz. kendi kararlarınızı başkaların vermesine izin vermeyin. Eski ilişkiler gün yüzüne çıkarken biraz kafanız karışabilir şuan ki ilişkiye karşı ilginiz azabilir. Ev veya iş değişikliği yaşarken ansızın çıkan bir borç sizi fazlasıyla zorlayabilir. Hafta sonu burcunuzda oluşacak olan yeni ay sizi biraz içinize kapanık biri haline getirebilir. Kendinizi dinleyin ve ne istediğinize odaklanın.