ÖZGE KARA'NIN KALEMİNDEN HAFTALIK BURÇ YORUMU (23-29 MART HAFTASI)

  • 23 Mart 2020 - 09:18
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

KOÇ (21 Mart-21 Nisan)

Sevgili koçlar bu hafta bazı beklenmedik olaylar ortaya çıkarken bir anda kendi kararlarınız ile uyguladığınız inzivaya bir son verebilir veya köşeye çekilip uğraşması güç olan sorunları sessiz sedasız bağlarınızı kesmeye karar verebilirsiniz. Perde arkasında çevrilen dolaplara ve iktidar mücadelelerine kapılmazsanız mesleki alanlarda büyük ilerleme kaydedebilirsiniz. Kendinizi fazla zorlamamaya altından kalkamayacağınız sorumlulukları üstlenmemeye özen gösterin. Aşk hayatınızda geçmişte biten bir ilişki yeniden başlayabilir.

BOĞA (22 Nisan-21 Mayıs)

Sevgili boğalar bu hafta değişim ve dönüşüm haftası diyebiliriz. Ev alma, taşınma veya ev alanınızı değiştirme isteği duyabilirsiniz. Aşk hayatınız da ise var olan ilişkinizi resmileştirebilir. Arkadaşlarınızın yardımıyla bazı hayallerinizi gerçekleştirme şansı da bulabilirsiniz. Kendinizi yalnız hissetmediğiniz bu süreçte hayatın daha keyifli ve tatmin edici yönlerini keşfedebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs-22 Haziran)

Sevgili ikizler bu hafta aileniz ve çevrenizde ki insanlar sizi kısıtlıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştırmak için bütün görev ve sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz. Ortak kaynaklarınıza yönelik fikirlerinizi ve yaklaşımınızı değiştirmelisiniz böylece hayal kırıklığı yaşamazsınız. Aşk hayatınız da ise keskin kararlar verebilir ani bitişler yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ (22 Haziran-22 Temmuz)

Sevgili yengeçler bu hafta sağlık konusunda ani ve beklenmedik durumlar yaşayabilirsiniz. Bu hafta gizemli, tesadüf bir takım olay ve durumlarla karşılaşabilir. Öte yandan ortaklıklar ile paylaşılan parasal konularla ilgili bir takım problemler yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda karşınıza çıkacak olan biri sizi iş ve aşk yaşamınızda fazlasıyla iyi hissettirecek.

ASLAN (23 Temmuz-23 Ağustos)

Sevgili aslanlar bu hafta maddi problemlerinizi çözmek gelir ve harcamalarınıza konusunda daha dikkatli olmak zorunda kalacaksınız. Ortaklarımız eşiniz veya sevgiliniz ilrie yanılgılara kapılmanız mümkün. Size değer vermeyen kişileri gözünüzde ne kadar büyüttüğünüzü fark edeceksiniz. Kariyerinizde büyük ve kalıcı değişiklikler meydana gelebilir.

BAŞAK (24 Ağustos-23 Eylül)

Sevgili başaklar bu hafta yaptığınız çalışmaların sonuçlarını ortaya çıkarabileceksiniz. Hayatınızı daha iyi organize edebilecek aklınıza koyduğunuzu yavaş yavaş elde edebileceksiniz. Bazı ilişkiler aniden biterken hem iş hem de özel yaşamınız da yeni arkadaşlıklar dahil olabilir yeni iş ve ortaklıklar kurabilirsiniz. Sağlığınıza özen gösterin beslenmenize dikkat edin.

TERAZİ (24 Eylül-23 Ekim)

Sevgili teraziler bu hafta bir eve yatırım yapmak ev almak çocuk sahibi olmak için şanslı bir haftadasınız.ilişkileriniz de olayları gözünüz de büyüttüğünüz sürece hiçbir çözüme kavuşamayacaksınız bile bile lades den kaçının. Aynı alanda olduğunuz meslektaşlarınız ile fikir ayrılığı veya maddi kaynaklı konularda anlaşmazlık yaşayabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim-22 Kasım)

Sevgili akrepler bu hafta uzun süredir beraber olduğunuz arkadaşlarınız veya uzun süren birlikteliğinizi sonlandırıp yollarınızı ayırabilirsiniz. Korku ve kaygılarınızı paylaştığınız insanların desteğini fazlasıyla alabilir ve bu sizi daha iyi hissettirebilir. Evli ve uzun zamandır çocuk sahibi olmak isteyenler için şanslı bir hafta.

YAY (23 Kasım-22 Aralık

Sevgili yaylar bu hafta aileniz ve evinizle ilgili ani değişikliklere yol açabilecek beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru özel hayatınızda ki köklü değişiklikler sona ermiş olacak. Gelir ve mal varlığı ile ilgili gelişmeler bu hafta gündeminizde olabilir. Aşk ve ilişkiler de birlikte olmak ve aynı hisleri paylaşmak sizi güçlü hissettirecek. Yalnız olanlar ise eski ilişkilerine yeni bir şans verebilirler.

OĞLAK (23 Aralık-20 Ocak)

Sevgili oğlaklar bu hafta evinizi yeniden dekore edebilir ve evinize zaman ayırabilirsiniz. Şuan ki maddi durumunuz, genel anlamda değerleriniz sizi yanıltmaya ve korkutmaya devam ediyor. Öte yandan bazı tutkularınızı bırakıp paranızı akıllıca kullanın ve birikim yapmaya çalışın.

KOVA (21 Ocak-19 Şubat)

Sevgili Kovalar bu hafta iç dünyanıza çekilip geçmişinizi gözden geçirebilirsiniz. Başkalarına karşı haksızlık ettiğiniz ve ön yargıyla yaklaştığınız durumları yeniden telafi edebilir iletişimde ki gücünüzü tekrar ön plana çıkarabilirsiniz. Kendinizi yeniden keşfedebilir Maddi durumunuz da beklenmedik sürprizler meydana gelebilir. Aşk hayatınızda ise aldatma veya aldatılmalara karşı dikkatli olun.

BALIK (20 Şubat-20 Mart)

Sevgili balıklar bu hafta iş ve ikili ilişkilerde ani bir değişiklik yaşayabilirsiniz. Ya sonsuza dek bitirebilir ya da ebediyen sürecek olan güçlü yeni iş ve ilişkilere adım atabilirsiniz. Başkalarını yanlış değerlendirme eğiliminde olabilir Fazla ön yargılı yaklaşabilirsiniz. Yeteneklerinizi keşfedecek ve destekleneceksiniz. Sağlıkta depresyona eğiliminiz artabilir dikkatli olun.