ÖZGE KARA'NIN KALEMİNDEN HAFTALIK BURÇ YORUMU

Haftaya ayın yengeç burcuna geçişiyle başlıyoruz. Vatanperverlik duygumuz artabilir, daha duygusal davranabiliriz. Ay yengeçte olduğu zaman, duygusal şifa zamanıdır… Hem kendi yaralarını hem de sevdiklerinin yaralarını sarmak, ilişkiyi içtenlikle gözden geçirip vicdan temizlemek, samimiyet, güven ve şefkat hislerini tazelemek isteyenler için idealdir. Aile ve yuva ilişkilerinde geçmişe özlem duyabilir ve çocuk sahibi olabiliriz.

  • 26 Nisan 2020 - 20:46
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Pazartesi ve Salı inci beyazı, gümüş ve mavi tonlarını tercih ediniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma altın sarıları, parlak simli tonlar tercih ediniz. Cumartesi kahve ve krem tonları tercih edebilirsiniz. Pazar pastel ve pudra tonları tercih edebilirsiniz. Bu hafta şifa iyileşme haftası. Hepinize mutlu haftalar dilerim.

KOÇ

Sevgili koçlar bu hafta 4.5 ve 6. evinizde ki konular gündemde aşk alanınız da yenilikler yapabilir daha çok romantizme önem verebilirsiniz. Evlilik ve iş ortaklıkların da ise yazılı veya sözlü anlaşmalar yapabilirsiniz. Yardımcılarınız veya yakın çevrenizdeki insanlarla ego savaşlarına girmezseniz nazik ve kararlı yapınız ile çevrenizde ki kişileri kolay etkileyebilirsiniz. Diyet, egzersiz ve sağlıkla ilgili konularda daha titiz davranabilirsiniz.

BOĞA

Sevgili boğalar bu hafta olaylara daha planlı yaklaşıp sorunları kolay çözebilirsiniz. İletişiminizin güçlü olacağı bu hafta söylediklerinizi bilmeden konuşmamaya özenle dikkat etmelisiniz. Bitmiş bir ilişki aniden kapınızı çalabilir. Eski düzeninize özlem duyabilirsiniz. Yatırım, borsa, kumar gibi alanlara yönelebilir şanslı olabilir sürpriz haberler alabilirsiniz.

İKİZLER

Sevgili ikizler bu hafta kaybettiğiniz kazançlarınızı fazlasıyla geri kazanmak için oldukça verimli bir haftadasınız. İletişim gücünüz oldukça kuvvetli ve kıvrak zekanız ile bütün problemleri aşacaksınız. İkna edebilme yeteneğinizi keşfedeceksiniz. Ev alma ve ya ev satmak konuları gündeminizde olacak. Hafta sonuna doğru aile içi problemler olabilir. Sağlıkta diş ve kafa bölgenize dikkat.

YENGEÇ

Sevgili yengeçler bu hafta sizler daha özgüvenli olup dış dünyaya kendinizi ispatlayabilirsiniz. Eksik kalmış konulara açıklık getirebilir yazılı ve sözlü iletişimler kurabilirsiniz. Fikir sunmak yeni düzenlemeleri oluşturmak için uygun zamanlar hafta ortalarına doğru elinize geçen para olduğu gibi gidebilir gereksiz harcamalara yönelebilir planlar istediğiniz gibi gitmeyebilir.

ASLAN

Sevgili aslanlar bu hafta bilinç altınız da kalmış geçmiş konu ve olaylar aklınızı karıştırabilir ve odaklanma sorunu yaşayabilirsiniz. Beyninizde yarattığınız baskı altında olma hissi sadece kendinize zarar verir olaylara daha objektif yaklaşmalısınız. Paraya olan düşkünlüğünüz ile ego savaşları içine girebilir daha yıkıcı bir tavır sergileyebilirsiniz. Aşkta ise tercih etmeniz gereken konular sizi zorlayabilir.

BAŞAK

Sevgili başaklar bu hafta haberci rüyalar görebilir, hayallerinize yaklaştığınızı hissedebilirsiniz. Kendi alanınız da eğlence yaratmak, grup arkadaşlarınızla bir araya gelmek, güçlü iletişim kurmak, sürpriz haberler almak ve kazancınızın artması gibi konular gündeminizde olabilir. Bu hafta adaleti sağlamak yardımlaşmak ve haksızlıkları ortadan kaldırmak sizin yapıcı enerjiniz ile gerçekleşecek koruma duygunuz bu hafta oldukça yüksek.

TERAZİ

Sevgili teraziler bu hafta kariyerinizde yükselme ve ya terfi almak ile ilgili önemli fırsatlar gündeminizde olacak. Toplumda statünüz, imajınız ve duruşunuz ile değer kazanacaksınız. Hafta ortalarına doğru geçmişte ki sırlar ortaya çıkabilir yüzleşmeniz gereken olaylarla yüzleşebilirsiniz. Platonik olarak sevdiğiniz birinin karşınıza çıkması kafanızı karıştırabilir.

AKREP

Sevgili akrepler bu hafta felsefi ve din konularına yönelebilirsiniz. Zihinsel keşif, yaratıcılık ile ilgili üretkenliğiniz artabilir. Bu hafta daha etik daha cesur davranabilirsiniz. Uzak mesafede olan kişilerle haberleşebilir kariyerinizde yeni bir deneyim elde edebilirsiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz kişilerden haber alabilir biten bir ilişkiye yeniden başlayabilirsiniz.

YAY

Sevgili yaylar bu hafta kredi, nafaka, ipotek ve borç ile ilgili konular gündeminizde yerini alıyor. finansal konularda borç almak, borç ödemek ile ilgili yada partnerinizden gelen yardım, ortak para konuları ile uğraşabilirsiniz. Mesleki konularda büyük oynayabilir yükselişe geçebilirsiniz. İmajını da yenilik yapmak isteyebilirsiniz açılar iyi fakat radikal değişimlerden kaçının. Aşkta ise bu hafta cinsellik daha ön planda olucak.

OĞLAK

Sevgili oğlaklar bu hafta cesur olacağınız bir hafta yenilenmek isteyebilirsiniz. Ortak para konuları mevcut sadık bir dostunuz yardımınıza koşabilir veya siz yardımda bulunabilirsiniz. Biten bir ilişkiyi artık kabullenip ve izole etmek isteyebilirsiniz. Yurt dışında ki kişilerle haberleşme ve para alışverişi gündeminizde olabilir. Uzun zamandır birlikteliği olan bir Oğlak burcuysanız ilişkiyi evliliğe taşıyabilirsiniz.

KOVA

Sevgili kovalar bu hafta ödenmesi gereken borçlar sizi biraz zorlayabilir. altınıza da çalışan insalarla zorlu bir mücadele verebilirsiniz profesyonellik ile yapacağınız girişimler sizi başarıya taşıyacak oldukça güçlü bir haftadasınız. Evlilik ile anlaşmalar, bağlılık sözü ile ilgili konular meydana gelirken ya tamamen bitirme yada yeniden yapılandırma başlatabilirsiniz. Evcil hayvanınız var ise sağlığıyla ilgili bir takım problemler oluşabilir.

BALIK

Sevgili balıklar bu hafta romantizm, eğlence, zevk fiziksel dürtüler, çocuk haberleri ile yaşam enerjinizin yüksek olduğu şanslı bir haftadasınız. Bu hafta spor ve hobilerinize yönelebilirsiz beslenmenize dikkat edebilirsiniz.. Finansal alanlar da ve ortaklıklar da yeni düzen oluşturabilir uzun zamandır beklenilen anlaşmaya varabilirsiniz. Borsa, yatırım veya kumar oyunlarına yönelebilirsiniz. Şanslı bir haftadasınız kazançlarınız artıyor.