ÖZGE KARA'NIN KALEMİNDEN HAFTALIK BURÇ YORUMU (13-19 NİSAN)

  • 12 Nisan 2020 - 22:57
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

KOÇ
Sevgili koçlar bu hafta yeni başlayan ilişkilerinize önem vermeye başlayacaksınız. Kendiniz için birşeyler yapmak görüntünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz. Bu hafta aceleci ve hemen alınan kararlardan uzak durmanız daha çok işinize yarayabilir. Her ne kadar görüntünüze önem vermeye başlayacak olsanız bile, radikal kararlar size iyi gelmeyebilir (sarı saçınızı siyaha boyamak gibi) hafta ortasında para kazanma ve parayı idare edebilme beceriniz artmaya başlıyor yeni girişimler ve yeni atılımlar için harika bir dönem işlerinizin nasıl yönlenmesi, neler yapılması gerektiğine dair yaptığınız planları hayata geçirebileksiniz oldukça farklı ve kişisel isteklerinizde sıradışı konulara olan eğiliminiz yüksek olabilir.

BOĞA

Sevgili boğalar bu hafta gizli saklı aşk ilişkileri sizi daha fazla heyecanlandırabilir, platonik aşklar devreye girebilir, bu süreç bir-iki hafta boyunca devam edebilir çünkükendinize olan güven ve ifadenizde rahatlama başlıyor. Hayatınızla ve kendinizle ilgili konuşmalarınız daha fazla ön plana çıkmaya başlayacak. Fikirlerinizi ve projelerinizi dillendirmekten büyük keyif ve mutluluk duyabileceksiniz. Hafta sonu önemli adımlarda bulunmamaya özen gösterin. Lakin kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için güzel zamanlama hayatınızı temizlemek adına harekete geçebilirsiniz.

İKİZLER

Sevgili ikizler bu hafta Yeni tanışacağınız insanlar sizi heyecanlandırabilir. parasal konularda arkadaşlarınızla borç alışverişlerine girmemeye özen göstermelisiniz. Hafta ortasında iletişiminizde geri çekilmeler ortaya çıkabilir. Bu süreçte dedikodulara, arkanızdan söylenecek bazı sözlere karşı temkinli olmalı ve önemli sırlarınızı size zararı dokunacak insanlarla paylaşmamalısınız. her tür konularda önemli kararlarınız ve başlangıçlarınız devreye girebilir. Ani hareketler ve kasık bölgelere dikkat.

YENGEÇ

Sevgili yengeçler bu hafta özel hayatınızda, toplum önünde sevdiğiniz insanla ego sürtüşmelerine ve birtakım sorunlara açık görünüyorsunuz. Ortaklaşa işiniz varsa ortağınızla aynı yolda buluşmak, anlaşmak da çok kolay olmayacak.kariyerinizde beklenmedik, hızlı gelişmelere açık olabilirsiniz sıradan olan hiçbir şey ilgilinizi çekmeyecek. sizi heyecanlandıracak her şeyin peşinden gidebilirsiniz. Bu süreçte ortaya çıkan fikirler, çok uzun soluklu olmasa bile sizi fazlasıyla heyecanlandırabilir.

ASLAN

Sevgili aslanlar bu hafta iş hayatınızda etkili ve güçlü insanlarla anlaşmakta zorlanacaksınız bozulan işlerinizin ardından bir kapı kapanırsa yeni bir kapı açılabilir üzülmeyin. sizi heyecanlandıracak yeni insanlar, yeni ortamlar, yeni yerler, yeni projeler daha fazla ilginizi çekebilir. eğitim fırsatları, farklı kültürden insanlar daha çok ilginizi çekebilir. Bu alanlardaki değişimlerden ve sürprizlerden hoşlanacaksınız. Beklenmedik olan karşınıza gelebilir sağlıkta baş ve boyun rahatsızlığına dikkat.

BAŞAK

Sevgili başaklar bu hafta ortaklaşa girişimlerinizden elde edilen gelirler anlamında olumlu etkilere merhaba diyorsunuz. Borcunuz varsa borcunuzu gerek partneriniz gerek irtibat halinde olduğunuz ilişkiler sayesinde rahatlıkla destek görerek halledeceksiniz. Bir yandan da elde edemediğiniz alacaklarınızı da alabilirsiniz. aşk hayatınızda, çocuklarınızla olan ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Tutkularınızla hareket ediyor olmanız, her şeyi birazcık daha kişisel ve derinden algılamanıza ve onlarla güç çekişmelerine girmenize neden olabilir.

TERAZİ

Sevgili teraziler bu hafta aileniz arasında güç çekişmeleri, birtakım ego sürtüşmeleri oluşabilir.özel hayatınızla, ilişkilerinizle ilgili karar ve başlangıçlarınızı destekleyecek. Ortaklaşa adım atacağınız konular gündeminizde hem ikili ilişkilerinizde hem ortaklaşa işlerinizde karşınıza çok ilginç ve beklenmedik fırsatların çıktığı bir dönemdesiniz. Eğer bekar bir terazi burcuysanız yeni tanıştığınız kişi kültürel olarak farklı olabilir ve ilişkilerinizi bu dönemde başladığı gibi hızlı bir şekilde bitirebilirsiniz.

AKREP

Sevgili akrepler bu hafta aceleci kararlar almaya sabırsızlığa karşı dikkatli olmalısınız. yakın çevrenizdeki insanlar üzerinde kuracağınız baskı sonucunda yine bazı işlerinizde ufak tefek sıkıntılar ve güç çekişmeleri yaşayabilirsiniz hafta sonuna doğru beklenmedik sürpriz gelişmeler sizi hareketlendirebilir sağlıkta ihmalkàr olmamalı acil durumlarda destek almayı unutmamalısınız.

YAY

Sevgili yaylar bu hafta aşk hayatınıza, eğlencelere ve hobisel faaliyetlere ilginizi kaydıracaksınız. Bekarsanız bu dönemde farklı flörtler yaşayabilirsiniz. Aldatma, aldatılma, cinsellik ile alakalı konular gündeminizde olabilir. maddi konularda birtakım harcamalarınızın artacağı için parasal konularda üzerinizde etki sahibi, söz sahibi olan insanlarla aranızda birtakım güç çekişmeleri sıkıntı ve problemler oluşabilir.

OĞLAK

Sevgili oğlaklar bu hafta aile bireylerinizle aranızdaki ilişkileri düzeltmek, onlarla paylaşımlarınızı daha fazla artırmak isteyebilirsiniz. evinizde değişiklikler veya eviniz ile alakalı yeni hobiler edinmekten mutluluk duyabilirsiniz. Aşk hayatınızda hoşlandığınız, sevdiğiniz bir insan varsa onunla konuşma ve görüşme ayarlayabilir başlangıç ve kararları yeni bir adım olarak atabilirsiniz.

KOVA

Sevgili kovalar bu hafta kafanızda kurduklarınız ve sizi zaman zaman geri plana çeken, zaman zaman sizde korku yaratan birtakım bilinçaltı endişeleriniz, tedirginlikleriniz yakın çevrenizle olan bağlantılarınızda sizi zorlayabilir. Hafta ortasında hem idealleri hem düşünceleri anlamında sizden çok farklı bir insanla bir araya gelme ihtimaliniz var. Bir insanla tanışabilirsiniz, aynı zamanda partneriniz, eşinizle hiç olmadık yönlerde anlaşmaya varabilirsiniz. Bilgisayar ve teknolojiyle iyi olanlar, bunu iş için iyi bir şekilde değerlendirebilirler.

BALIK

Sevgili balıklar bu hafta arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda parasal konularda bazı güç çekişmeleri ve anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Ya da geleceğinizi ilgilendiren bir işinizde almak istediğiniz, hak ettiğiniz bir para varsa bu paranın gelmemesi karşısında o insanlarla ego sürtüşmeleri devrede olabilir. Hafta sonuna doğru duygusal açıdan sakin kalman, eşin ya da sevgilinin olumlu yaklaşım sergilemesini sağlayacak. Suların durulmasını sakince bekleyebilirsin . Eğer evli bir Balık burcuysan, Son 7 aydır yaşadığın sıkıntıların üstesinden gelmeyi başaracaksın.