ÖZGE KARA'NIN KALEMİNDEN HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

  • 05 Nisan 2020 - 13:29
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

KOÇ (21 Mart-21 Nisan)
Sevgili koçlar bu hafta bazı gelişmeler sizi memnun edecek. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı yoğunlaştıracak, çok daha güçlü ve kararlı bir tutum içine gireceksiniz. Sevdiğinize karşı duygularınızı harekete geçirecek bir haber alabilirsiniz. Hayatınıza alacağınız insanları seçerken dikkatli olmanızda fayda var. Zarar görebileceğiniz ve yıpranabileceğiniz bir dönem.

BOĞA (22 Nisan-21 Mayıs)
Sevgili boğalar bu hafta geleceğe yönelik isteklerinizin arttığı bir dönemdesiniz. Yeni yatırımlarda bulunmak için harekete geçebilir, dikkatinizi parasal konulara yöneltebilirsiniz. Geriliminiz giderek artıyor. Fakat, siz kontrol altına alabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki durgunluğun sebebinin kendi hareket ve tavırlarınızdan kaynaklandığını unutmamalısınız.

İKİZLER (22 Mayıs-22 Haziran)
Sevgili ikizler bu hafta dikkatli ve kararlı olduğunuz pek söylenemez. Ufak tefek terslikler ortaya çıkabilir. Biraz gergin ve kuruntulu bir tutum içinde bulunmanız mümkün. Bugün alacağınız bir davete katılmak sizi rahatlatacak ve eğlendirecek. Kararsızlığınızdan dolayı alamadığınız bazı kararlar, işlerinizi aksatabilir ya da fırsatları kaçırmanıza neden olabilir.

YENGEÇ (22 Haziran-22 Temmuz)
Sevgili yengeçler bu hafta sevdiğinizden alacağınız bir haber duygularınızı harekete geçirebilir. Biraz alıngan ve anlayışsız olabileceğiniz bir gün. Enerjinizi olumlu yönde kullanabilir ve yatırımlara yönelik girişimlerde bulunabilirsiniz. Planlarınızın eksiksiz ilerlemesi için biraz daha çaba göstermelisiniz. Sizden yardım isteyecek bir arkadaşınıza yardım eli uzatabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz-23 Ağustos)
Sevgili aslanlar bu hafta son derece yoğun ve hareketli bir dönemde bulunuyorsunuz. Beklemediğiniz haberler alabilir ve karar vermekte sıkıntı duyabilirsiniz. Küçük seyahatler ve ziyaretler keyiflendirici olacak. İçinizdeki istekleri kontrol etmeye çalışmanız gerekiyor. Çevrenizde sizi kıskanan ve dedikodu yapan insanlar olabilir fark edebilirsiniz. Arkadaşlarınızla görüşmek size iyi gelecek.

BAŞAK (24 Ağustos-23 Eylül)
Sevgili başaklar bu hafta içinizden yükselen isteklerle içinde bulunduğunuz durum çatışabilir. Sakin olun ve moralinizi yükseltmeye çalışın. Yakınlarınıza karşı biraz daha anlayışlı davranmaya çalışmalısınız. Harcamalarınıza özen gösterin. Canınızı sıkacak şeyler duyabilirsiniz fakat olaylara soğukkanlı yaklaşırsanız üstesinden gelebilirsiniz. Sakin ve çözüm odaklı olmaya çalışın.

TERAZİ (24 Eylül-23 Ekim)
Sevgili teraziler bu hafta Başladığınız işleri sürdürmeye devam edeceksiniz. Bugün biraz gergin ve duygusal tepkilerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Ancak, içinizden yükselen istekleri gerçekleştirmek için büyük bir gayret gösterebilirsiniz. Kendinizi biraz yorgun ve duygusal hissedebilirsiniz. Yalnız kalmayı ya da kalabalığa karışmayı isteyen karışık duygularınız olabilir.

AKREP (24 Ekim-22 Kasım)
Sevgili akrepler bu hafta Parasal konulara yönelik başarılı çalışmalar yapabileceğiniz bir dönemdesiniz. Yeni yatırımlarda bulunmayı isteyebilir, sevgi ve anlayışla davranabilirsiniz. Sevgi ve aşk arzularınızla birlikte geriliminiz de giderek yükseliyor. Dik başlılığınız yüzünden yakınlarınızla tartışma içine girebilirsiniz. Biraz daha geçimli olmaya çalışmalısınız.

YAY (23 Kasım-22 Aralık
Sevgili yaylar bu hafta Kafanızın karışıklığını çevrenize yansıtmayın. Sorumluluğu çevrenize atıp kurtulamazsınız. Özellikle sözlerinize dikkat etmeniz gerekiyor. Dikkat gerektiren işlerle uğraşırken daha tedbirli davranmaya gayret edin. Ne kadar rahat ve cool bir yapınız olsa da o yapınızın altından bir şeyleri didikleyen ve düşünen ruh haliniz sizi rahat bırakmıyor.

OĞLAK (23 Aralık-20 Ocak)
Sevgili oğlaklar bu hafta duygusal gerilim içine girebilir ve olaylardan çok fazla etkilenebilirsiniz. Fakat, sakin ve sabırlı davranmayı başaracak, sevdiğinize karşı sıcak ve ilgili davranacaksınız. Beklediğiniz fırsatla karşılaşacaksınız.İstekleriniz giderek yükseliyor. Ancak, sakin ve rahat davranacak, elinize geçen fırsatları değerlendireceksiniz. Beklemediğiniz bir teklif alabilir ve büyük bir heyecan duyabilirsiniz. Olabilecek istekler içinde bulunmalısınız.

KOVA (21 Ocak-19 Şubat)
Sevgili Kovalar bu hafta büyük istekler içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz. Duygularınız ve kendinize olan güveniniz giderek yükseliyor. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler daha sıcak ve yoğun olacak. Beklediğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kafanızı karıştıran ve işin içinden çıkamadığınız durumlar için yakınlarınızdan yardım almalı, kafanızı rahatlatmalısınız.

BALIK (20 Şubat-20 Mart)
Sevgili balıklar bu hafta Her şey yolunda gibi giderken işleriniz bir anlık çöküşe ya da duraksama uğrayabilir. Bu durum sizi yıldırmasın. Çünkü çaba ve istekle üstesinden gelemeyeceğiniz bir iş yok gibi. Aşk hayatınızda yanılgılar, ihanetler ya da yalanlarla karşılaşabilirsiniz. Böyle bir durumla karşılaşırsanız hiç aldırış etmeden yolunuzu ayırmak sizin için iyi olacak.