ÖZGE KARA'NIN KALEMİNDEN HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

  • 29 Ocak 2020 - 13:41
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Koç: Sevgili koçlar bu hafta gizli iş ve ilişkileriniz ortaya çıkabilir. İlişkileri yoluna gitmeyenler ayrılık yaşayabilir veya aldatmaya meyilli olabilir. Mutlu değilseniz ayrılın sevgili koçlar bir çok kişiyi aynı anda idare etmek size zarar verebilir. ertelediğiniz konularla yüzleşme zamanı! canınız biraz sıkılabilir hafta sonuna kadar netleştirecek size ne iyi geliyorsa ona adapte olacaksınız sağlık konusunda kendinize fazla yüklenmeyin boğaz ve solunum yollarına dikkat.

Boğa: Sevgili boğalar uzun zamandır beklediğiniz rahatlığa artık kavuşuyorsunuz. Maddi, manevi zorlandığınız bütün kapılar açılıyor. Bütün dilek ve arzularınız sırayla gerçekleşiyor. Daha korumacı olacağınız bu hafta yardım severliliğiniz ile derdi olana merhem olabilirsiniz. İyilik yapmak size iyi gelecek lakin çok fazla geçmiş konuları açarak kendinizi ve ilişkinizi yıpratmayın sağlık konusun da sırt ağrılarına dikkat.

İkizler: Sevgili ikizler geçmişte yarım kalan ne varsa gün yüzüne çıkabilir başlangıç ve bitiriş yapabilirsiniz. Yalnızlıktan yakınan sevgili ikizler burçları bu hafta karşınıza hayatınızın aşkı çıkabilir. Sağlık konusunda ertelediğiniz uzun zamandır şikayetçi olduğunuz bir rahatsızlığınız varsa kontrollerinizi aksatmamalısınız.

Yengeç: Sevgili yengeç burçları bu hafta aşk ve ilişki konuların da şans sizden yana. Hafta sonuna kadar iş ile alakalı vereceğiniz kararlar sizi bir basamak daha ileriye taşıyacak gelirleriniz artacak. Pazar günü mutlu anlara şahit olacaksınız. Sağlık konusunda midenize sindirim sisteminize dikkat.

Aslan: Sevgili aslanlar bu hafta gökyüzü sizi sağlık konusun da çok ciddi uyarıyor. Önce kendinize önem vermeniz gereken bir haftadasınız heryere yetişmek isterken bünyeniz zayıf düşebilir. Haftanın ortaların da beklediğiniz bir yerden para veya güzel haberler alabilirsiniz. Harcamalar da aşırıya kaçmamalısınız sağlık konusun da düzenli beslenmeye dikkat edin.

Başak: Sevgili başaklar bu hafta geleceğe yönelik planları hayata sunacağınız bir hafta her şey olması gerektiği gibi hızlı bir şekilde ilerliyor bu sizin gibi planlı birini çok düşündürse de korkulacak bir şey yok. Kiminiz layık olduğu bir işi oldu kiminizin ise çok istediği bir evlilik kimisi uzun zamandır çocuk sahibi olmak istiyordu artık hazırsınız sağlık konusun da ani hareket ve kazalara karşı tedbirli olun. Terazi: sevgili teraziler bu hafta çevre ilişkilerinde zorlanacaksınız. Çevrenizde ki doğru bildiğiniz asıl yanlışları görebilirsiniz. Kavga etmeyi sevmeyen herkesle iletişim halin de olan sizler artık çevreniz de gerçek dost görmek isteyeceksiniz. konuştuğunuz kişi ve konuşmalara dikkat edin yanlış anlaşılabilir veya söyledikleriniz başka kişilere farklı aktarılabilir zor durum da kalabilirsiniz herkese güvenmeyin sağlık konusun da ise stresten uzak kalın ve kazalara karşı dikkat edin.

Akrep: Sevgili akrep burçları bu hafta riskli girişimlerden uzak durmalısınız. Borç almak veya borç vermek daha sonra sizi zor durum da bırakabilir. İlişkileriniz de sorunları çözmeye çalışırken partnerinizi üzebilir daha çok sorunlarınızı uzamasına sebep olabilirsiniz. Bu hafta sorunların üstesinden gelirseniz daha kolay günler sizi bekliyor olacak sakinliğinizi koruyun. Daha çok çözüme odaklanın. sağlık konusunda kötü alışkanlıklarınız varsa aşırıya kaçmayın.

Yay: Sevgili yay burçları bu hafta biraz aceleci davranabilirsiniz. Düşünmeden hareket etmek size zarar verebilir. İşinden memnun olmayanlar bu hafta kendilerini sorgulayabilir ve İş arayışında olanlar biraz seçici olabilirler. Ailevi konular da kendinizi geri plana çekmeyin daha fazla ilgi gösterin. çevrenizde ki dişisel enerjilerin (anne, eş, kardeş, teyze vb) size ihtiyacı var. Sağlık konusunda kas ağrılarına dikkat.

Oğlak: Sevgili oğlaklar bu hafta sizler çok çalışacak ve üretken olacaksınız elinize geçen gelirleri iyi kullanacak istediğiniz konuma rahatlıkla gelebileceksiniz. Seçici davrandığınız sürece hiç bir konu da zorlanmayacaksınız, işleri kolaylıkla halledebileceksiniz. Aşk ve ilişkiler de biraz kırılgan olabilir kendinizi değersiz gibi hissedebilirsiniz. Kendinizi küçümsemeyin biraz çaba sarf edersiniz başarıya ulaşabileceğiniz bir hafta olacak.

Kova: Sevgili kovalar bu hafta yardımlaşma içinde olacağınız konular mevcut. Kimin size ihtiyacı var ise kendinizi onun yanın da bulunacaksınız fakat bundan yararlanmaya çalışan dost görünümlü fırsatçılar da olabilir iyiliğiniz suistimal edilebilir dikkat! Aşk hayatınız da kalp kırıcı olabilir partnerinize baskı uygulayabilirsiniz. Sağlık konusunda uyku düzeninize dikkat edin!

Balık: Sevgili balık burçları bu hafta kendi içsel dünyanız ile gerçek yaşantınız arasın da gel gitler yaşayabilirsiniz. Fazla hayalperest olup etrafınızda ki insanlardan uzaklaşabilirsiniz. İletişim konusun da bu hafta daha dikkatli olmalısınız özellikle anne ilişkilerine fazla önem vermeniz gerekiyor. Kavgadan uzak durun İletişimi doğru kurarsanız hem sevip hem sevileceğiniz bir hafta.