ÖZGE KARA'NIN KALEMİNDEN HAFTALIK BURÇ YORUMLARI (24 ŞUBAT - 2 MART)

  • 24 Şubat 2020 - 13:47
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Koç: Sevgili koçlar bu hafta sizden gizlenen konular bir bir ortaya dökülürken uzun zamandır çözemediğiniz sorunlar da birbir çözüme kavuşabilir. Otoriter kişilerle patron, mülk sahibi ve ailede sözlü ve yazılı tartışmalar yaşanabilir tartışmalardan uzak durun bedeninizi dinleyin ruhsal ve bedensel sağlığınıza bu hafta çok önem verin. Aşkta eski bir sevgili yeniden dönmek isteyebilir. Evli ve ilişkisi olan koçlar bu hafta ilişkiyi canlandırmak için yenilik yapabilirler kıskançlıklardan uzak durun.

Boğa: Sevgili boğalar bu haftanın en merhametlisi sizsiniz herkese kucak açacak yardım severliliğiniz ile bir çok insanı etrafınıza toplayabileceksiniz. Bu hafta yarım kalmış ertelenmiş konular gündeminize düşebilir. Ummadığınız bir borç veya ansızın oluşan giderler sizi parasal açıdan zor durumda bırakabilir. Küs olduğunuz biriyle barışıp hatalarını bu hafta görmezden gelebilirsiniz. İlişkisi olmayanlar ciddi bir ilişkiye başlayabilir evli olup bebek sahibi olmak isteyenler içinse güzel enerjiler mevcut.

İkizler: Sevgili ikizler bu haftanın en çalışkanı sizsiniz ufak tefek iş alanında sorunlar yaşamanıza rağmen elinizden gelenin daha fazlasını yapacak gelirlerinizi arttıracaksınız. Iş arkadaşlarınız yada yakın çevrenizdeki kişilerin sizin arkanızdan iş çevirdiklerini ve kıskançlık yaptıkları çok kolay fark edip önlem alabilirsiniz. Aşkta ani kararlar verip bir ilişki başlatıp veya mevcuttaki ilişkiyi aniden bitirmeyin aldığınız ani kararlar geçici bir etki yaratabilir sonradan pişmanlık yaşatabilir.

Yengeç: Sevgili yengeçler bu hafta sizler için duygusal anlamda zor ve sert geçebilir. patronunuz, İş arkadaşlarınızla çekişmeler yaşayabilir mevcuttaki işinizi ve yerinizi değiştirip daha başarılı adımlar atabilirsiniz. Düşünceleriniz gerçeğe dönüşebilir hisler bu hafta çok kuvvetli rüya ile gerçeği ayırt etmekte zorlanabilirsiniz gördüğünüz rüyayı bir bir yaşayabilirsiniz . Manevi duygulara önem vereceğiniz bu hafta biraz içinize dönüp geçmişi affedip spritüel çalışmalar yaparak kendinizi koruma altına alabilirsiniz.

Aslan: Sevgili aslanlar bu hafta biraz beklenmedik sürprizler borçlar, tartışmalar, kavgalar meydana gelebilir hafta sonuna kadar sert açılar mevcut değer verdiğiniz birinin size haksızlık ettiğini düşünebilir üzülebilirsiniz. oldukça sert bir o kadar duygusal bir hafta sizleri bekliyor. Hafta sonuna doğru kendinizi biraz daha iyi hissedebilir ufak estetik ve bakımlarla kendinize yoğunlaşabilirsiniz. Sağlıkta ani kazalara dikkat edin diş ve kemiklerle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Hafta sonu istediğiniz geliri yakalayabilir aşkta ve ilişkide bütün sorunları çözebilirsiniz zafer sizindir!

Başak: Bu hafta evlilik aşk ve ilişkiler alanında zorlu bir süreçtesiniz. İkili ilişkilerde kararsızlık yaşayabilir tamam mı? devam mı? Demek sizler için zor olacak geçmişten gelen bir ilişki sizi allak bullak edebilir karar vermekte güçlük çekebilirsiniz. Mevcutta ilişkisi olanlar cinsellikle alakalı anlaşmazlıklar kavgalar tartışmalar yaşayabilir. hafta sonuna kadar devam eden bu enerji sizleri daha tutkulu daha samimi biri yapabilir ortak gelir kaynaklarınız ile yükselişe geçebilirsiniz.

Terazi: Sevgili teraziler bu haftanın en çok gezeni sizlersiniz gerek iş gerek gezi olarak uzun yollara çıkabilir. gittiğiniz yerde aşkı bulabilirsiniz. Bu hafta şanslı enerjiler mevcut lakin sözlü ve yazılı tartışmalardan kaçının eski kapanmamış bir borç aniden kapınızı çalabilir. Hafta sonuna doğru bazı güzel iş fırsatları karşınıza çıkabilir veya mevcuttaki işinizi büyütebilirsiniz. Ev almak, ev satmak veya yuva kurmak için harika enerjiler var iyi değerlendirin. Sağlıkta ev kazalarına sakarlıklara dikkat.

Akrep: Sevgili akrepler bu hafta beklenilen haberlerin gelmesi keyfinizi yerine getirebilir. bu hafta sizleri fazla fedakar görebiliriz. tutkuları her şey den önce gelen akrepler zarar verildiğini bile bile yine seviyorum diyerek fedakarlık etmeye devam edecek. vazgeçmeyi sevmeyen tarafınız bu hafta duygularınızı zorluyor. Zorba ve düşüncesiz insanların sizi kullanmasına bu hafta izin vermeyin sağlıkta baş ve boyun rahatsızlığına dikkat hafta sonuna doğru eşya, para kayıplar yaşayabilirsiniz önleminizi alın.

Yay: Sevgili yaylar bu hafta işinize yarar önemli bilgi kaynakları elinize ulaşabilir lakin iyi gözlemlemeli kandırılmalara dolandırılmalara dikkat etmelisiniz. Aşk ve ilişkilerde her zaman özgür ruhlu olan yanınız bu hafta sizleri daha sahiplenici biri yapıyor.ilişkisi olmayanlar yalnızlıktan sıkılıp geçmişte ki ilişkilerine geri dönmek isteyebilirler. Iş arkadaşlarınız veya üstleriniz ile iletişimde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz acele kararlar vermeyin.

Oğlak: Sevgili oğlaklar bu hafta tek odağınız ev yuva ve ikili ilişkiler üzerinde olacaktır ilişkilerinizi evlilik ile taçlandırabilirsiniz. mümkün olduğunca hızlı gelişmeler içinde ihmal edilmiş unutulmuş sorunlar yaşayabilir aynı anda bir çok işe yetişmek zorunda kalabilirsiniz. Güvendiğiniz biri sizi hayal kırıklığına uğratabilir son derece sabırlı olmaya çalışın. Hafta sonuna kadar değişim enerjileri sizinle olacak imajınız da değişiklik yapabilirsiniz. sağlıkta araba kazalarına arabayla ilgili sorunlara dikkat.

Kova: Sevgili kovalar bu hafta geçmişe bakıp ne kadar değiştiğinizi fark edebilir ve iyi dostlar biriktirmişim diyebilirsiniz. her zaman başkalarının yardımına koşmak sizi iyi hissettirse de artık sizin yardımınıza koşacak birilerini görmek isteyebilirsiniz. bu hafta Aşk ve ilişkilerde kandırılmalara açığız fazla ilgi gördüğünüz birine kolay kanmayın. Evli olan kovalar bebek haberi alabilirler. Finansal alanlarda ek gelir fırsatları olabilir iyi değerlendirin. Sağlıkta kötü alışkanlıklarınız varsa biraz olsun dengede kalın abartıya kaçmayın etkileri ağır olabilir.

Balık: Sevgili balıklar yeni ay sizin burcunuzda gerçekleşti bu hafta sürecek olan bu etki sizleri oldukça yenilikçi ve özgüvenli görmemiz mümkün.bu hafta çok istedikleriniz bir bir gerçekleşiyor. artık kabuğunuzdan çıktınız kendinize yenilikler hazırlayıp bir yol çizdiniz. mevcut ilişkisi olanlar evlilik kararı aldı. Kimileriniz çocuk sahibi oldu. İşsiz olanlar iş buldu. Mevcut ilişkisi olanlar yükseldi. Kimileriniz şehir ve ev değişikliği yaptınız bu yenilikler size iyi geldi artık sizleri mutlu görmenin zamanı. Sağlıkta diş ve kemik rahatsızlığı yaşayabilirsiniz özen gösterin.