ÖZGE KARA'NIN KALEMİNDEN HAFTALIK BURÇ YORUMLARI (09 - 16 MART)

  • 09 Mart 2020 - 09:52
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Koç: Sevgili koçlar Bu hafta her bakımdan daha iyi imkanlara sahip olup kendinizi doğru şekilde ifade edip düşünce fikir ve önerilerinizin kabul görüp olumlu sonuçlar elde edeceğiniz bir haftayı müjdeliyor sizlere. İşle ilgili konularda da şans sizden yana yeni bir projeye başlayabilir kısa süre içinde popüler olabilirsiniz. Özel yaşamınızda kararlarınız fazlası ile önemli bu hafta ya sabredip ilişkinizi daha iyi hale getirecek veya aşamadığınız krizleri kabullenip sonlandırıp yeni başlangıçlara yürüyeceksiniz. Özel yaşamınızda bekar ve ilişkisi devam eden Koç’lar yoğun duygular beslediğiniz o özel insanla ilişkinizi resmileştirme kararı alabilirsiniz evliliğe giden yolda ilk adımı bu süreç içinde gerçekleştirebilirsiniz.

Boğa: Sevgili boğalar Bu hafta iletişime her konuda öğrenmeye vereceğiniz önem yaşamınızda yeni başlangıçların kapılarını aralamanızı sağlayacak. Kendinize güvenin ve sözlerinizi kalbinizden gelen enerjinin ışığıyla ifade edin. Hem iş hem de özel yaşamınızda yaşayacağınız gelişmelerin hızla ilerleyecektir Sosyal yaşamınızdaki olumlu gelişmeleri akıllıca değerlendirmeli ve geçmişte yaşadığınız sıkıntılı günlerde kimin yanınızda kimin karşınızda olduğunu hatırlayarak birlikte yola devam edeceğiniz kişileri bu doğrultuda belirlemelisiniz. Özel yaşamınızda da keyifli gelişmeler sizleri karşılamakta. Bugünlerde hayat arkadaşınız olacak kişiyle karşılaşabilirsiniz. Beraberliğinde problemler yaşayanlar ise her şey yoluna girecek biraz sabırlı olun.

İkizler: Sevgili ikizler Bu hafta geçmişe dayanan işlerinizle ilgilenmeli ve var olan bağlantıları daha da güçlü bir hale getirmeye gayret etmelisiniz.Sizi üzmek için yapılan oyun ve huzursuz etme çabalarına karşı eş veya sevgilinizle sevginin gücü ile zorlukları aşmanın gücünün farkına varmanız olacak. Bekar İkizler aşk hayatlarında olumlu etkilerle sürpriz gelişmeler yaşayabilirler iş veya eğitim hayatınızda tanışacağınız özel bir insanla sağlam temeller üzerine sevgi dolu bir beraberliği aşkla inşa edebilirsiniz.

Yengeç: Sevgili yengeçler Bu hafta iş ve sosyal ilişkilerinizde arkadaşlarınızdan gelecek zararlara karşı dikkatli olmanız için uyarıcı enerjiler ile karşı karşıyasınız.gizli düşmanlarınızı öğrenecek arkanızdan dönen dolapların farkına vararak yerinde kararlar alabileceksiniz.uzun zamandır size ilgi duyan birinin tüm cesaretini toplayarak aşkını itiraf etmesi ile uzun zaman sonra aşkın kutsallığını en yüce hali ile deneyimleyebilirsiniz. Sağlık sorunları olan Yengeçler tedavi görüyorsanız olumlu sonuçlar alabileceksiniz. Finansal açıdan rahatlamalar var iş arayanlar iş başvurunuz kabul görülebilir.

Aslan: Sevgili aslanlar Bu hafta iş ve özel yaşamınızda yaşadıklarınızın sorgusunu yaparak kendi içinizde hesaplaşmalarda bulunarak cevabını bulmakta zorlandığınız konuları bu hafta rahatlıkla çözebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise hafta boyunca beraberliğinizle ilgili devam veya tamam gibi kararlar alma ihtiyacınız yükselebilir. Bu kararları alırken yakın arkadaşlarınızdan istediğiniz desteği görememeniz sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Bekar Aslan’lar küllenmiş bir aşk yeniden alevlenebilir.

Başak: Sevgili başaklar Bu hafta özel yaşamınızda geçmişte yaşadığınız sıkıntılarla ilgili gelişmeler yaşayacağınıza işaret etmekte. Şu anda yaşananlar karşısında geçmişteki gibi savunmasız kalmamalı rahatsızlıklarınızı ifade etmekten korkmamalısınız. Korkularınızın geçmişte size nasıl zorluklar yaşattığını hatırlayın ve cesaretinizi toplayarak herkesin hak ettiğini yaşadığına şahitlik ederken sizde hakkınızı olanı almak için çabalayın. İş hayatınızda ise oldukça başarılı ve maddi anlamda şanslı bir hafta sizleri karşılamakta.Aşk hayatınızda ise özellikle evli Başaklar eşiniz ilişkinizi her zamankinden daha fazla sahiplenecek ve size karşı hatalarını telafi edecektir.

Terazi: Sevgili teraziler Bu hafta gelecek kaygısı ve endişeleriniz iş hayatınızda yanlış seçimler yapmanıza sebep olabilir. Geçmişte üzücü olaylar deneyimlemiş olmanız kaygılarınızı güçlendirmiş olsa da anın getirilerini sağlıklı bir şekilde değerlendirebilmek için kaygılarınızı kontrol altına almayı başarmak zorundasınız! Hakkınızı aradığınızı düşünürken geri dönüşü güç hatalar içinde olmamaya özen gösterin. Hafta sonuna doğru olumlu etkiler söz konusu.Tam her şeyden vazgeçmişken veya bittiğini düşünürken eş veya sevgilinizden gelecek fedakarca yaklaşımlarla ilişkinize yeniden hayat verebilirsiniz. Yaşayacağınız tek tatsız sürpriz eş veya sevgilinizle seyahat planınızın iptal olması olacaktır.

Akrep: Sevgili akrepler Bu hafta iş ve özel hayatınızda olumlu etkiler ile karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızda önemli bir teklif alabilir uzun zamandır arzu ettiğiniz sizin için çok önem taşıyan bir projenizi göreceğiniz desteklerle hayata geçirebilirsiniz. Bu hafta dikkat etmeniz gereken konu kariyer hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanırken yakın çevrenizde sizi engellemeye çalışan rakipleriniz veya dostlarınız ile aranızı açmaya çalışan kişiler ile ilgili söylenenlerin etkisinde kalmamanız olmalıdır. Özel yaşamınızda Aşk’ın heyecanı ruhunuzu sarabilir. Uzun zamandır devam eden bir arkadaşlığınız özel bir ilişkiye dönebilir.

Yay: Sevgili yaylar Bu hafta iş hayatınızda geçmişten gelen sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu durum sizi zorlayacak olsa da iş hayatınızda yapılan köklü bir temizlik ve yeni başlangıçların habercisi olarak değerlendirebilirsiniz. Bu süreç içinde sinirlerinize hakim olmalı ve biriken işlerinizi tamamlamaya bakmalısınız. Bu durumun sonunda maddi olarak istediğinizi elde edemeseniz bile yolunuzda ki taşları kaldırmış olmanın huzurunu yaşayacaksınız.Çarşamba gününden itibaren geçmişin karanlığını tamamen ardınızda bırakıp eş veya sevgilinizle çok özel ve yeni başlangıçlar yaşayabilirsiniz. İlişkiniz üzerinde AŞK tan başka hiç bir şeyin hükmü olmayacak. Bekar ve birlikteliği olmayan Yay’lar ise hiç beklemediğiniz bir şekilde yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

Oğlak: Sevgili oğlaklar Bu hafta sizler oldukça zorlu geçecek gibi duruyor. Yine bu hafta içinde işinizle ilgili alacağınız kararlarda sunacağınız tekliflerde acele kararlar almamalı ve eleştirileri olumlu yönde değerlendirerek her türlü görüşe açık olmalı ve toleranslı davranmalısınız. Özel yaşamınızda ise sürekli bir şeyleri eşinizden talep etmeyi bir yana bırakmalı ve sizde fedakarlık yapmanız gereken konularda gerekeni yapmalısınız mutlu olmak zor bir şey değil yeter ki sizin niyetiniz mutlu olmaktan yana olsun. Bekar Oğlak’lar çekiciliğiniz yükseliyor karşı cinsin yoğun ilgisine karşı duyarsız kalmanız neredeyse imkansız fakat dikkatli olmalı ve bir beraberliğe adım atmadan önce kalbinizin gerçek sesine kulak vermenizin gerekliliğinin bilincinde olmalısınız.

Kova: Sevgili kovalar Bu hafta kendinizi ifade etme gücünüz yükseliyor. Enerjinizin kuvveti tüm çevrenizin dikkatini çekmeye başlıyor. Bu durumu pozitif şekilde değerlendirmek için kibir veya öfkeye kapılmamaya dikkat edin. İşinize olan hâkimiyetiniz kendinize güvenerek tevazuu elden bırakmadan hareket etmeniz bu etkiyi kuvvetlendirecektir. Gökyüzü bu hafta yeni insanlarla tanışacak iş değişikliği yeni iş projeleri içinde yer alabileceğinize dikkat çekmekte.7 gün boyunca özel yaşamınızda yaşanacak gerginliklere dikkat edin. Bekar Kovalar Aşk hayatınızda yeni bir ilişki içine girmek sizleri korkutmamalı ve ilk adımı karşı tarafın atmasını beklerken sizde duygularınızı ifade etmekten çekinmemeli onu cesaretlendirmelisiniz.

Balık: Sevgili balıklar Bu hafta zorlu enerjilerini arkanızda bıraktığınız başarılı çıkışlar elde edeceğiniz yenilikler ve kazançların haftası olacak sizler için. Meslek hayatınızda değişimler farklı görevler ve daha önce yapmadığınız bir alana yönelebilir istikrarlı bir sürecin içinde bulabilirsiniz kendinizi. Finansal olarak kazancınızda sürekliliğin olması ile karlı yatırımlar yapabilirsiniz istediğiniz bir eve sahip olabilirsiniz. Aşkta yeni sürprizler ve kalıcı etkiler var.