ÖV-İŞ'TE BAYRAK DEĞİŞİMİ

Çarşamba günü genel kurulunu gerçekleştiren ÖV-İŞ yönetiminde bayrak değişimi yaşandı. Dernek başkanı seçilen Canan Ulutürk Akçil yönetimini ve hedeflerini yazılı bir açıklamayla duyurdu.

  • 02 Temmuz 2021 - 08:24
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Başkan Akçil'in açıklaması şu şekilde:

Derneğimiz 2015 yılından bu yana veliler ve öğrenciler üzerinde çalışmalarına devam etmektedir. Atatürk’ün laik ve bilimsel eğitim anlayışıyla gençlerimizi yarınlara hazırlamak, onlara maddi destek sağlamak, öğrencilerimizin kendilerini ifade etmelerine yardımcı olmak en temel görevlerimizdendir.

Bu bilinçle 3. Genel Kurulumuzu  Çarşamba günü gerçekleştirdik. Yönetim Kurulumuzda görev alarak bayrağı devreden İbrahim SABUNCU ve Nail BERBER arkadaşlarımıza emekleri için çok teşekkür ederiz. Genç arkadaşlarımızın katılımıyla oluşan yeni yönetim kurulunda Canan ULUTÜRK AKÇİL (Başkan), Şengül AVCI (Başkan Yardımcısı), Meryem EROL (Sayman), Esma PORSUK (Üye) ve Barış TÜRKER (Üye) olarak yer almıştır.

Eğitim sisteminin sürekli değiştiği, öğrencilerimizin hedeflerinden uzaklaştığı, velilerimizin eğitim harcamalarının katlanarak arttığı, öğretmenlerimizin haklı taleplerinin yok sayıldığı bir süreçte bizlere büyük görev düşmektedir. 

Hayırseverlerimizi ve gönüllü vatandaşlarımızı derneğimize katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Bu katkılarla bir fazla öğrencimizi geleceğe hazırlayabilirsek mutlu oluruz.

Görevimizin başında, gençlerimizin yanındayız. Saygılarımızla.