OTONOMİ VE CERRAHİ PROTOKOL İMZALADI

Özel Denizli Cerrahi Hastanesi, Otonomi Denizli ile protokol imzaladı. Protokol doğrultusunda Otonomi Denizli bünyesinde esnaflık yapan tüm tüccarlar ve 1. derece yakınları sağlık hizmetlerinden indirimli şekilde faydalanabilecek.

  • 18 Nisan 2022 - 14:18
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Otonomi Denizli’de geçtiğimiz haftalarda imzalanan protokolde, Otonomi Denizli Yönetim Kurulu Başkanı Berzan Taşer, Özel Denizli Cerrahi Hastanesi ekibini ağırladı. Karşılıklı atılan imzalar doğrultusunda Otonomi Denizli bünyesinde ticaret faaliyetlerini sürdüren tüm çalışanlar ve 1. derece yakınları sağlık hizmetlerinden yüzde 20 indirimli faydalanabilme hakkını kazandı. 


HER ŞEY OTONOMİ İÇİN

Otonomi Denizli için çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüklerini dile getiren Otonomi Denizli yönetim kurulu başkanı Berzan Taşer; “Tüm çabalarımız Otonomi markasının her geçen gün daha değerli hale gelmesi için. Bu doğrultuda imzaladığımız protokolle birlikte tüm tüccar arkadaşlarımız Özel Cerrahi Hastanesi’nden alacakları hizmetlerde yüzde 20 indirim avantajı kazanmış oluyorlar. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

OTONOMİ DENİZLİ BÜYÜK BİR AİLE

Protokolü, Özel Denizli Cerrahi Hastanesi adına Anlaşmalı Kurumlar Sorumlusu Şekibe Acar imzaladı.

Acar, protokolün her iki taraf için de hayırlı olmasını dileyerek; “Otonomi Denizli büyük bir aile. Bu çatı altında bulunan tüm üye ve birinci derece yakınları indirimli sağlık hizmeti kapsamında hastanemizde %20 Hekim muayenelerinden, %20 Evde Sağlık Hizmetleri'nden, %10 Tahlil ve Tetkik Hizmetleri'nden,%10 Check-Up Hizmeti'nden faydalanabilecekler. Bizler Otonomi Denizli ailesi ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” mesajı verdi.