OTONOMİ TEKRAR TAŞER DEDİ

Denizli Otonomi’de genel kurul heyecanı yaşandı. Dün, Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen 10. Olağan genel kurulda mevcut başkan Berzan Taşer güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi.

  • 15 Temmuz 2021 - 20:30
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Türkiye’nin ikinci, Ege’nin ise birinci en büyük galericiler sitesi olma ünvanına sahip Otonomi Denizli dün 10. Olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Pandemi nedeniyle 2 yıl sonra gerçekleşen genel kurula tüm esnaflar yoğun katılım gösterdi. Mevcut başkan Berzan Taşer ve Ali Can Yolcu’nun aday olduğu seçimde mevcut başkan Berzan Taşer oyların 69’unu alarak güven tazelerken, Ali Can Yolcu ise 39 oy alarak ikinci oldu.

Berzan Taşer genel kurul sonrası tekrar başkanlığa seçilirken başkan yardımcıları Mustafa Tokat ve Erkan Deyneli ile birlikte birliktelik mesajı verdiler. Başkan Taşer; “10. Olağan genel kurulumuz herkese hayırlı olsun. Otonomi markasını daha ileriye taşımak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Rakibimiz ile aramızda yüzde 45’lik bir fark mevcut. Bu güvene layık olmaya devam edeceğiz.” dedi.


Haber Foto Galeri