OTONOMİ DENİZLİ'DEN KAN BAĞIŞI

Ege'nin en büyük galericiler sitesi olan Otonomi Denizli'den kan bağışı desteği.

  • 19 Şubat 2021 - 20:36
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

İçerisinde 160 işletmenin bulunduğu ve Türkiye'nin ikinci, Ege'nin ise en büyük birinci galericiler sitesi olan Otonomi Denizli'de kan bağışı kampanyası düzenlendi. Dün yapılan etkinlikte esnaflar ve Otonomi Denizli'de alışverişe gelen müşteriler kan bağışına destekte bulundu. Tüm gün boyunca yapılan kan bağışı etkinliğine katkı sağlayan herkese teşekkür eden Otonomi Denizli başkanı Berzan Taşer; "Kan bağışı sürekliliği olan bir ihtiyaç. Bu doğrultuda kan bağışı kampanyamıza destek veren tüm esnaf ve misafirlerimize teşekkür ederim" dedi.

BAŞKAN TAŞER'DEN TEŞEKKÜR

Otonomi Denizli Yönetim Kurulu Berzan Taşer, kan bağışı etkinliğinde Otonomi Denizli'nin duyarlılığını bir kez daha ortaya koyduğunu bu kapsamda tüm esnaflara teşekkürü bir borç bildiğini kaydetti.

Başkan Taşer; "Pandemi döneminde özellikle kan stoklarının azaldığını duyuyorduk. Bu kapsamda galerici dostlarımızla birlikte bu kampanyaya bizde destek vermek istedik ve esnaflarımızla birlikte kan bağışında bulunduk. Gönüllülük esasıyla düzenlenen kan bağışı kampanyasına destek gösteren tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.