OTONOMİ DENİZLİ'DE BAYRAK DEĞİŞİMİ

Türkiye'nin ikinci, Ege'nin en büyük ikinci el araç satış bölgesi Otonomi Denizli'de yeni başkan Musa Kubur oldu.

  • 22 Mayıs 2022 - 14:34
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Dün gerçekleştirilen genel kurulda mevcut başkan Berzan Taşer'den bayrağı teslim alan, Musa Kubur ve yönetimindeki arkadaşları tek adaylı listesiyle seçime girdi. Musa Kubur ve yönetiminin güven oyu aldığı seçimde birliktelik mesajları verildi. 


Çiçeği burnunda yeni başkan Musa Kubur; "Otonomi Denizli olarak bugün her zamankinden daha çok birlikteliğe ve beraberliğe ihtiyacımız var. Meslektaşlarımızla ortak fikirler üzerinden yürüyeceğiz. Üç senedir sitemize emek veren Başkan Taşer ve yönetimine, geçmiş dönemlerde yönetimde görev yapmış olan tüm dostlarımıza ve yönetim görevinin ağırlığını bilerek taşın altına elini koymaya hazır olan ve aday olarak ‘bende varım’ diyen tüm kardeşlerimize teşekkürü bir borç bilirim. Gelecek dönemler hepimiz için hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.


Genel kurul sonrasında eski başkan ve yeni başkan otonomi sakinleriyle bir araya gelerek toplu fotoğraf çektirdi. Birliktelik mesajları verilen genel kurul sonrasında gelecekte yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişleri yapıldı.