OTONOMİ DENİZLİ TAM KAPASİTE

Ege bölgesinde otomotiv sektörünün lideri haline gelen Otonomi Denizli artık tam kapasite çalışıyor.

  • 28 Eylül 2020 - 05:28
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli'nin Sarayköy ilçesine bağlı Beylerbeyi Mahallesi üzerinde 100 dönümlük arazi üzerine kurulu, ikinci el piyasasının kalbi haline gelen Otonomi Denizli 150 işletmesiyle tam kapasite çalışmaya başladı.

Türkiye'de ikinci, Ege bölgesinin ise birincisi olan Otonomi Denizli 2019 yılının Kasım ayında gerçekleştirilen resmi açılış töreniyle tüm Denizli'nin konuştuğu bir etkinliğe imza attı ve zamanımıza kadar süre gelen zaman zarfında yaptığı çalışmalarla ise adından sıkça bahsettirdi. 100 dönümlük arazi içerisinde bulunan 150 işletmenin yüzde 95'lik doluluk oranına ulaşmasıyla tam kapasiteye geçmiş oldu.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Otonomi Denizli bünyesinde kafe ve restoran işletmelerininde faaliyete geçtiğini dile getiren Otonomi Denizli Başkanı Berzan Taşer; "Otonomi Denizli olarak ulaşmak istediğimiz noktaya varmış durumdayız. Artık tam kapasiteyle Denizlimizden ve şehir dışından gelen misafirlerimizi çok daha iyi şartlar altında karşılıyoruz" dedi.

Başkan Taşer; "Otonomi Denizli Ege bölgesinin bir incisi haline gelmiş durumda. Postanesi, Noteri, sigorta acentesi ve ekspertizi ile hizmet vermekte olan kooparatifimiz bünyesinde geçtiğimiz hafta faaliyete geçen ve açılışları yapılan kafe ve lokantamız ile artık daha kaliteli hizmet verme noktasında istediğimiz hedefe ulaştığımızı düşünüyoruz. Bu sebeple Otonomi Denizli için yatırımlarını yapan tüm esnaf arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, geçtiğimiz hafta açılışını yapan kafemiz ve restoranımızın işletmecisi arkadaşlarımıza da bol kazançlar diliyorum" dedi.

ŞİMDİ HEDEFİMİZ ADIMIZI TÜM TÜRKİYE'NİN DUYMASI

Denizli için tanıtım çalışmalarında ciddi yol kat ettiklerini dile getiren Otonomi Denizli Başkanı Berzan Taşer; "Yaptığımız çalışmalar neticesinde artık sadece Denizli değil tüm ege bölgesi bizleri tanıyor çevre illerden sık sık misafirlerimizi ağırlıyoruz. Şimdi hedefimiz tanıtım çalışmalarımızı bir ileri seviyeye taşıyarak tüm Türkiye'de Denizli'yi marka yüzü yapmak" dedi.