OSMAN ZOLAN'DAN İLK AÇIKLAMA HAYATİ TEHLİKE YAŞANMADI

Denizli'de yaşanan büyük depremi NTV canlı yayınında anlatan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan can kaybı yaşanmadı duyurusunda bulundu.

  • 20 Mart 2019 - 07:14
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

NTV'de katıldığı canlı yayında son dakika bilgileri veren Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'de yaşanan deprem için herkese geçmiş olsun dileklerini diledi.

Korkulan bir can kaybı olmadığını söyleyen Zolan, bir evde yangın çıktığını olumsuz bir durumun yaşanmadığını bazı evlerin ufak çaplı hasarlar gördüğünü dile getirdi.

ACIPAYAM BELEDİYE BAŞKANI ŞEVKAN'DAN İLK AÇIKLAMA

Acıpayam Belediye Başkanı Hulisi Şevkan'ın da katıldığı canlı yayında gece saat 4 civarında yaşanan depremlerle sarsıntılar yaşandığını belirtti. Bazı evlerde çatlaklar meydana geldiğini dile getiren Şevkan, bazı evlerde boşaltma işlemleri yaşandığını binaların bacalarının sarsıntılar nedeniyle düştüğünü en büyük korkularının o düşen parçaların insanları yaralamaları olduğunu söyledi. Bir evde yangın çıktığını söyleyen Şevkan müdahalelerin yapıldığını kaydetti.

YIKILAN EVLER OLDUĞU SÖYLENİYOR

Ulaşılan son dakika bilgisi neticesinde, başta Acıpayam - Yeniköy olmak üzere ağır hasarlı ve yıkılan binalar olduğu dile getirildi. Vatandaşlara yetkililerden gelen bilgilerde Acıpayam'da evlere girilmemesi gerektiği söylenildi.

YENİKÖY MUHTARI CAN KAYBIMIZ YOK DEDİ

Depremin merkezüssü olan Yeniköy muhtarı Mehmet Biçer'de evlerinin çoğunun 2 katlı ve ahşap yapılı olduğunu hasarlı olan evlerin o türlü evler olduğunu söyledi. Gerekli müdahalelerin yapıldığını dile getiren Biçer, hasar gören ev sayısının 6 tane olduğunu dile getirdi. O evlerinde girilmeyecek halde olduğunu dile getirdi.