ONUN İKİ AŞKI VARDI; BİRİ ANNEM BİRİ CHP’YDİ

Beyin kanaması sonucu 65 yaşında hayatını kaybeden CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan İÇİN Denizli CHP il binası önünde tören düzenledi. Törende konuşma yapan Kazım Arslan’ın oğlu Mesut Can Arslan, “Onun iki aşkı vardı. Biri annem biri CHP’ydi” dedi.

  • 08 Haziran 2019 - 21:18
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Ramazan Bayramı tatilini geçirmek için Antalya Aksu’daki yazlık evinde ailesi birlikte bulunan CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, dün gece saat 00.30 sıralarında beyin kanaması geçirdi. Bir anda fenalaşan Arslan, hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. 65 yaşında hayatını kaybeden Arslan, bugün Denizli’de son yolculuğuna uğurlanacak. Arslan’ın ilk tören 1976’da saflarına katıldığı CHP’nin Denizli İl Başkanlığı binası önünde gerçekleştirildi. Burada yapılan törene, Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleri ve belediye başkanları, parti yöneticileri, çok sayıda partili, vatandaşlar ve ailesi katıldı. Kazım Arslan’ın naaşının parti önüne getirilmesinin ardından tören başladı.CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan’ın oğlu Mesut Arslan için duygusal bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında Kazım Arslan'ın çok iyi bir eş ve çok iyi bir baba olduğu ifade etti.

"ONUN İKİ AŞKI VARDI. BİRİ ANNEM BİRİ CHP'YDİ"

Kazım Arslan'ın oğlu Mesut Can Arslan,''Bugün çok zor bir gün. Dün bana bir şeyler söylemek ister misin diye sordular. Ama galiba veda etmek istemedim. Bir şey hazırlayamadım. Onun iki aşkı vardı. Biri annem biri CHP’ydi. Yeri geldi CHP en büyük aşkı oldu. Ben derdim ki her şeyin var neden siyaset bırak artık. O bana her zaman hayır yapmam gereken çok şey vardı.  Israrına ve inancına hayrandım. Biz bu kadar kendini yorma, bırak dediğimizde;  halka hizmet etmeyi seviyorum, bırakamam  derdi. Aramızdan ayrılışı çok erken oldu. Ancak, elimizden bir şey gelmiyor, takdiri ilahi O iyi bir eş, iyi bir baba, iyi bir siyasetçi idi. Mekanı cennet olsun''şeklinde konuştu.