GENÇ KIZIN SORU İŞARETLERİYLE DOLU ÖLÜMÜ

Geçtiğimiz günlerde evinde rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden S.K.'nin ölümünün ardından polis operasyon düğmesine bastı.

  • 25 Mayıs 2020 - 12:13
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Kınıklı mahallesinde bulunan evinde bir arkadaşıyla beraber vakit geçiren 30 yaşındaki S.K. aniden rahatsızlanmış evde bulunan arkadaşları iddialara göre kaçmıştı. Yanında bulunan Mehmet Tarık E. ile hastaneye kaldırılan ve astım hastası olduğu öğrenilen S.K. hayatını kaybetti. DETAY

İHBARI KİM YAPTI?

S.K. kullandığı iddia edilen uyuşturucu maddeler sonrasında ağırlaştı. 112 acil sağlık ekiplerine yapılan ihbarın ardından Pamukkale Üniversitesine kaldırılan genç kızın hastaneye getirildiğinde kalbinin durduğu öğrenildi. DETAY

S.K. hastaneye kaldırmasına rağmen yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

112 acil sağlık ekiplerine ise ihbarı kimin yaptığı öğrenilemedi.

NARKOTİK HAREKETE GEÇTİ

Evde bulunduğu Mehmet Tarık E.'nin ifadesi üzerine gençlerin uyuşturucu kullandığını öğrenen polisler operasyon için düğmeye bastı. Uyuşturucu temin ettikleri H.D. gözaltına alındı.

EVDE BULUNAN 3. KİŞİ KİMDİ?

Genç kızın ölümünün ardından ailesi bayram günü en büyük acıyı yaşadı. Acılı ailenin ulaştığı bilgilere göre ise evde Mert adında 3. bir kişinin olduğu öğrenildi.

ÖLÜMÜ SORU İŞARETLERİ BIRAKTI

Genç kızın talihsiz ölümünün ardından geride bir çok soru işareti kaldı. Genç kızın kullandığı söylenilen uyuşturucu maddeleri kullanmadığını dile getiren yakınları ölümünün şüpheli olduğunu kaydetti. Genç kızın asıl ölüm nedeni ise yapılan otopsinin ardından ortaya çıkacak.