ÖLÜM NEDENLERİNİ DUYUNCA İNANAMAYACAKSINIZ

Pamukkale ilçesinde 3 kişiyi öldürdükten sonra aynı tabancayla yaşamına son veren Hüseyin Aslan'ın, cinayet sebebi kan dondurdu.

  • 14 Ocak 2020 - 11:52
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Dokuma atölyesi sahibi 40 yaşındaki Hüseyin Arslan, pazar günü, 7 bin lira alacağı olduğu iddia ettiği evli ve 2 çocuk babası 53 yaşındaki Ramazan Küçük'ü, Küçükdere Mahallesi'ndeki evinin bahçesinde tabancayla, 3 kurşunla infaz edip kaçtı.

Jandarma ekipleri yaptıkları çalışma sonucunda, kaçtıktan sonra intihar eden Arslan'ın cesedini, Denizli-Pamukkale karayolu Küçükdere kavşağı yanındaki bir tarlada buldu. Aslan'ın tarlada aynı tabancayla kendini başından vurarak intihar ettiği öğrenildi. Öte yandan soruşturma kapsamında Hüseyin Arslan'ın olaydan önce kendi iş yerinde çalışan iki kardeşi de öldürdüğü ortaya çıktı.

KREDİ KARTI HARCAMALARI SONU OLDU

Yapılan incelemede Arslan'ın iş yerinde işçi olarak çalışan 40 yaşındaki Mustafa Akpınar ile kardeşi 30 yaşındaki Veysel Akpınar'ı enselerinden tabancayla vurarak öldürdüğü öğrenildi.

Cinayetlerle ilgili soruşturma sürerken kan donduran bir detay ortaya çıktı. Hüseyin Aslan'ın, yanında işçi olarak çalışan Mustafa ve Veysel Akpınar kardeşleri, kredi kartını çalmaları nedeniyle infaz ettiği öğrenildi. 800 liralık harcama yaptıkları tespit edilen iki kardeşin ölümünün ardından soruşturma devam etmekte