ÖLDÜRMEK İÇİN SIKMADIM DİYE KENDİNİ SAVUNDU

Dini nikahlı eşinin evini karıştırıp başka eve pompalı tüfek ile saldıran şahıs adliyeye sevk edilirken yine çok konuşulacak ifadelerde bulundu.

  • 22 Eylül 2019 - 06:08
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Dün Denizli'nin Pamukkale ilçesi Cumhuriyet Mahallesi, 1891 Sokak üzerinde bir evde yaşanan olayda, 67 yaşındaki Ali K. isimli şahıs, dini nikahlı eşi G.K.'nin evini kurşunlamak için gitmiş fakat yanlış evi kurşunlayıp başka bir kadının ağır yaralanmasına sebep olmuştu.

Olay sonrası araç ile kaçan Ali K., Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde polis ekipleri tarafından oluşturulan uygulama noktasında yakalanarak hakkında yapılan işlemlerin ardından Denizli Emniyet Müdürlüğüne gönderildi.

Orada yapılan işlemlerin ardından adliye girişinde kendisini görüntüleyen basın mensuplarının sorduğu ‘niçin böyle bir şey yaptınız, kimi vurduğunuzu biliyor musunuz, yanlış kadını vurdunuz biliyor musunuz?’ sorularına yanıt veren Ali K., yine çok konuşulacak yorumlarda bulundu.

“Beni tehdit etti, ben vurmak için sıkmadım ki. Öldürmeye sıkmadım korkutma amaçlı sıktım.” diyen Ali K. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.