ÖĞRETMENLER CEBİNDEKİ PARAYI DÜŞÜNMEMELİDİR

İYİ PARTİ Denizli İl Başkan Yardımcısı Ömer Yener ERGÜR , öğretmenler günü nedeniyle yazılı bir açıklamada bulundu.

  • 24 Kasım 2020 - 13:47
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

İYİ PARTİ Denizli İl Başkan Yardımcısı Ömer Yener ERGÜR'ün açıklaması şu şekilde:

İnsanca yaşamak her Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı gibi öğretmenlerimizin de hakkıdır. Amacımız iyi bir gelecek ise bunun iyi yetişmiş öğretmenler ve onların yetiştirdiği ahlaklı, erdemli yeni nesille olacağını unutulmamalı ve eğitim- öğretim neferlerinin yaşam standartları yükseltilmelidir. Öğretmen ekmek alırken de, kitap alırken de cebindeki parayı düşünmemelidir. Ancak emeğinin hakkını alan, karınları tok, hızla değişen 21. Yüzyılın yeniliklerine rahatça yetişebilen, ekonomik sıkıntısı olmadan kafası rahat sınıfa giren öğretmenlerimiz bizi küresel dünyada yerimizi en iyi şekilde almamızı sağlayabilecektir.

Türkiye Cumhuriyeti’nin yeni nesilleri Atatürk’ün açtığı yolda, yine Başöğretmen M. Kemal Atatürk’ün izinde aydınlığa yürüyen öğretmenlerimizle kendinden emin adımlarla yürüyecektir. Ülkesini koşulsuz seven, dalgalanan Türk bayrağının değerini bilen, İstiklal Marşımızı gururla söyleyen bu topraklar uğruna şehit olmuş nicelerinin kıymetini yeni nesillere öğreten yine öğretmenlerimizdir.

Biz İYİ PARTİ olarak her birinin kıymetini çok iyi bildiğimizi, hak ettikleri değer için de hep yanlarında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Şehit öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, öğretmenliği vicdanla, yürekle yapan, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü bu inançla kutluyor, emekleri için minnettarlığımızı sunuyoruz.