ODABAŞIOĞLU KAHRAMAN GİBİ KARŞILANDI

Dün tutuksuz yargılanmak üzere cezaevinden tahliye edilen CHP Denizli Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu bugün partisinin il binasında basının karşısına geçti ve süreci değerlendirdi. Odabaşıoğlu partililer tarafından bir kahraman gibi karşılandı.

  • 12 Ekim 2021 - 13:52
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu 2 hafta önce çıkarıldığı mahkemede Cumhurbaşkanı'na hakaret suçlamasıyla tutuklu yargılanmasına karar verilmiştı. Fakat yapılan itirazlar ardından dün serbest bırakılan genç başkan bugün partisinin il binasında adeta bir kahraman gibi karşılandı. 


İl Başkanı tarafından çiçek takdim edilen genç başkan, 14 günlük tutukluluk sürecini değerlendirdi. Tutuklu kaldığı 2 haftalık süreçte kendini hiç yalnız hissetmediğini söyleyen Odabaşıoğlu; “Kan bağı değil, can bağı neymiş onu öğrendim. Bu süreçte beni hiç yalnız bırakmadığınızı hissediyordum.  Ama ben sadece Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir genciyim. Bizim gündemimiz benim bu 2 haftalık tutukluluk sürecim değildir. Bizim gündemimiz asgari ücretle evini geçindirmeye çalışan ailelerimizdir. Bizim gündemimiz çiftçilerimiz, yoksul vatandaşlarımızdır" dedi.


Odabaşıoğlu konuşmasının devamında partisinin gençlik kollarına seslendi. Odabaşıoğlu: "Bu süreçte gençlik kollarıma ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Onlar bu süreci çalışmalarını hiçbir şekilde durdurmayarak devam ettirdiler.  Üniversitede gençlerimizi karşıladılar. Sokakta siyaseti devam ettirdiler. Onlara sizlerin huzurunuzda bir kez daha teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

Odabaşıoğlu'nun konuşması sık sık "TUGAY BAŞKAN" sloganlarıyla kesildi.