O İLÇEYE GİDEN 10 GÜNLÜK KARANTİNAYA GİRECEK

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, yılbaşında uygulanacak 4 günlük kısıtlama nedeniyle yaptığı açıklamada; Yılbaşını bu sene evde geçireceğiz. 2021 belki de sevdiklerimizden, ailemizden ve arkadaşlarımızdan uzakta girilen bir yıl olacak Yeter ki sağlık ve mutluluk olsun “Tedbirler ve kurallar sevdiklerimiz, yakınlarımız içindir” diyerek 4 günlük kısıtlamanın tatil olmadığını söyleyerek bu süreci herkes evinde geçirsin dedi.

  • 25 Aralık 2020 - 16:19
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Başkan Cengiz Arslan, ilçe dışındaki hemşerilerine 4 günlük kısıtlama sürecinde İlçeye gelmemeleri ikamet ettikleri il ve ilçelerinde evlerinde kalmalarını isterken, ilçemize gelecek vatandaşlarımız ise 10 günlük ev karantinasında ilçede olacaklarını Kolluk Kuvvetlerince yapılacak yol uygulamasında isimler tespit edilerek filyasyon ekiplerimiz aracılığı ile takibi yapılacaktır.

Kısıtlamanın tatil fırsatı olmadığını belirten Başkan Arslan; Gerekli tedbirler İlçe Hıfzıssıhha Kurulumuzun almış olduğu 7 kuralla belirtilmiş ilçe Kaymakamlığımız sosyal medya hesaplarından yayınlanmıştır. “Çameli ilçemizde ve ülke genelinde salgın ile ilgili alınan tedbirlerin yararını görmekteyiz. Vaka sayılarında azalma görülmektedir. Bulaşma riski aile içinde görülmektedir. Yılbaşında ki uyarı ve kısıtlamaların yanlış anlaşılmalara mahal verilmemesi tatili fırsat olarak değerlendirilmemesi gerekmektedir.

YILBAŞINI ÇEKİRDEK AİLEMİZLE VAKİT GEÇİRELİM

Bu konuda hükümetimiz, çiftçilikle uğraşan bahçesinde, tarlasında çalışanlara kolaylıklar sağlamaktadır. Yılbaşını tatil olarak değerlendirip sokağa çıkmayalım, çekirdek ailemizle zaman geçirelim. Şu an tek ve en öncelikli gündemimiz halk sağlığı. Sağlık Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı'nın gönderdiği genelgelere ve aldığı kararlara uymakla mükellefiz.

AİLENİZ BİZE EMANET

Tebdirler ve kurallar sevdiklerimiz yakınlarımız içindir. İlçemizdeki yaşayan aile büyüklerimiz bizim de ailemiz, gözünüz arkada kalmasın kendi annemiz babamız gibi hassas davranacağız. Tüm ihtiyaçlarını karşılamak için hazırlıklarımız tamamlandı. VEFA grubumuz 24 saat hizmetlerinde olacaktır. Daha sağlıklı günlerde birlikte olmak dileğiyle yılbaşını evde geçirelim. 2021 Yılının Ülkemize, Denizli’mize ve Çameli’mize huzur ve güven ortamında sağlıklı ve sıhhatli yeni yıllar temenni ediyorum” dedi.