NİYAZİ VURAL, YENİDEN REFAH'LA YOLA DEVAM EDİYOR

Çivril ilçesinde siyasi arenada şok bir gelişme yaşanıyor! Ak Parti'nin mevcut belediye başkanı Niyazi Vural, partisinden aday gösterilmeyince sürpriz bir kararla Yeniden Refah Partisi'nin bayrağını taşıyor. Vural'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingine katılım çağrısına yanıt vermemesi ve oluşturduğu meclis üyeleri listesiyle ilçede büyük bir heyecan yaratıyor!

  • 23 Şubat 2024 - 01:42
  • Son Güncelleme : 23 Şubat 2024 - 01:48

Denizli’nin Çivril İlçesi'nde, Ak Parti'nin mevcut Belediye Başkanı Niyazi Vural, partisi tarafından yeniden aday gösterilmedi. Ak Parti, ilçenin önceki dönem belediye başkanı Gürcan Güven'i tekrar aday gösterme kararı aldı. Ak Parti'den adaylık alamayan Niyazi Vural ise Yeniden Refah Partisi'nin adayı oldu.

31 Mart yerel seçimleri için tekrar aday olduğu bilinen mevcut belediye başkanı Niyazi Vural, Yeniden Refah Partisi'ne geçiş yaptı. Vural, dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingine belediye personellerinin izinlerini kaldırarak gitmelerinin önüne geçti. Savaş bayrağı açan Vural, oluşturduğu Belediye Meclisi Üyeleri listesiyle ilçede büyük bir şaşkınlık yarattı. Şampiyonlar Ligi'ni anımsatan meclis üyeleri listesinde, AK Parti ve MHP'den tanınan birçok önemli isim yer aldı.

İŞTE O LİSTE: