NİHAT ZEYBEKCİ: ALKOL KARARINA KARŞI HUKUKİ MÜCADELE BAŞLATACAĞIZ

AK Parti Denizli İl Teşkilatı, Kurban Bayramı öncesi bayramlaşma programı için il binasında toplandı. Programda konuşan AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve geçmiş dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Beltaş’a ait üç işletmede alkol satışının onaylanmasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

  • 16 Haziran 2024 - 13:09
  • Son Güncelleme : 16 Haziran 2024 - 13:11

eybekci, belediyenin bu kararıyla ilgili hukuki süreci başlatacaklarını belirtti. Konuşmasında şu ifadelere yer verdi:


“Hukuki Mücadeleyi Başlatacağız”

“İlk geldiklerinde, ilk icraatlarına baktığımızda şehrin en önemli meselesini çözmek için meclis kararı aldıklarında Denizli Belediyesi'ne ait işletmelerde içki kararı aldılar. Bu şehrin böyle bir şeye ihtiyacı yok. Denizli'de özel sektöre ait olan işletmelerde, restoranlarda, diledikleri her yerde insanlar zaten serbestçe diledikleri her şeyi içebilir haldeydi. Benim vatandaşım, Denizlili hemşerim belediye tesisine gittiğinde, 'Orası belediyenin yeri, burası güvenlidir, burası ucuzdur, burası sağlıklıdır, burası bütün Denizli’nindir' diye oraya gider. Ama oraya gidip de oturduğunda, yan tarafta iki kadeh içtikten sonra zıvanadan çıkan insanla muhatap olmak istemez. Böyle bir şeye ihtiyaç yok. Belediye kanununun onlara vermiş olduğu yetkiyle böyle bir karar almamaları gerekiyordu, aldılar. Biz de AK Parti olarak hukuki mücadeleyi başlatacağız.”

Zeybekci'nin bu açıklamaları, bayramlaşma programında bulunan partililer tarafından dikkatle dinlendi. AK Parti Denizli İl Teşkilatı, bayramlaşma programının ardından bayramın coşkusunu hep birlikte yaşadı.