NİHAN CİHAN ÖZDEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İYİ Parti Denizli’de Özer Tunçtürk’ün istifasıyla boşalan il başkanlığı koltuğunun Salı günü dolacağı söyleniyor. Geçtiğimiz günlerde kulis bilgisi olarak verdiğimiz isim ise sayılı günler kala aday olduğunu açıkladı.

  • 13 Ağustos 2023 - 15:57
  • Son Güncelleme : 13 Ağustos 2023 - 15:59

İYİ Parti Denizli’de Özer Tunçtürk’ün istifasıyla boşalan il başkanlığı koltuğu hafta içerisinde yönetim içinde yapılacak seçimle dolacak. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız kulis bilgilerine göre Nihan Cihan Özden’in il başkanlığı için işaret edildiği bilgisi ise gece yarısı gerçekleşen bir sosyal medya paylaşımıyla teyit edildi. 

ÖZDEN'İN ADAYLIĞINI İL BAŞKANLIĞI DUYURDU

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ün bizzat teklif götürdüğü söylenilen Nihan Cihan Özden gelen talebi reddetmedi. 

MHP’den Yasin Öztürk ile birlikte yollarını ayıran ve İYİ Parti’nin kurucularından olan Nihan Cihan Özden’in il başkanlığına aday olduğu ise bu gece yarısı yapılan bir sosyal medya paylaşımıyla doğrulandı. İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı’nın yaptığı gece 01.00 sularında yaptığı paylaşımla Nihan Cihan Özden’in il başkanlığına aday olduğu açıklandı.