NECDET BARDAN, ÇİVRİL İÇİN GENÇLERİN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYOR

Çivril İlçesi'nde Belediye Başkan Aday Adayı Olması Beklenen CHP'li Necdet Bardan, Çocukların ve Gençlerin Geleceği İçin Sesleniyor!

  • 17 Ağustos 2023 - 04:56
  • Son Güncelleme : 17 Ağustos 2023 - 05:05

Çivril İlçesi'nde CHP'li Necdet Bardan'ın Belediye Başkan Aday Adayı olması bekleniyor. Geleceğin teminatı olan çocuklar ve gençler için önemli adımlar atmaya hazırlanan Bardan, ilçenin spor ve gençlik alanlarındaki potansiyelini değerlendirmek amacıyla kapsamlı bir vizyon sunuyor.

Yaptığı açıklamada Bardan şunları dile getirdi:

"Çocuklarımız, gençliğimiz ve geleceğimiz için önemli adımlar atma zamanı geldi. Çivril ilçemizin her mahalle, köy ve sokağını dolaşıp halkımızla bir araya gelerek onların görüşlerini dinlemekteyim. Bu süreçte çeşitli tespitlerde bulunuyor ve bu sorunların çözüm yollarını inceliyorum. İçimizdeki çocukluk ruhu ve sporculuk ruhuyla birleşerek güzel ilçemiz Çivril'e ve topluma daha güzel bir gelecek sunmanın yollarını arıyoruz.

Çivril, Denizli'nin en büyük ilçelerinden biridir. Coğrafi, nüfus, ticaret, tarım, hayvancılık, sosyo-ekonomik ve spor-sanat açısından etkin bir ilçemizdir. Bu kapsamda Çivril'in en büyük mahallelerinden biri olan Kıralan Mahallesi'nde yıllar önce yapılan spor tesislerinin, voleybol, basketbol, futbol ve halı saha gibi alanlarının bakımsızlığı ve yetersizliği maalesef gözle görülür bir sorun haline gelmiştir.

Bu tesislerin zamanında çocuklarımızın hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerine katkı sağlayacak sağlıklı nesiller yetiştirmek adına atılan önemli adımlara rağmen, bugün geldiğimiz noktada tesislerin bakımsız ve kötü durumda olduğunu görmekteyiz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin boş zamanlarını değerlendirebilecekleri, spor yapabilecekleri alanlar maalesef kullanılamaz hale gelmiştir.

Bu olumsuzluklara rağmen, gençlerimizin bile yokluk içerisinde bir şeyler yapma çabası, spor yapma isteği, kendi imkanlarıyla sahayı kullanabilir hale getirme çabaları gerçekten takdire değerdir. Bu çaba, geleceğimizin aydınlık yüzü olan çocuklarımızın ve gençlerimizin ne kadar istekli ve kararlı olduğunu göstermektedir.

Uzun yıllar futbol oynamış, futbol hakemliği yapmış bir birey olarak Atatürk'ün şu sözleriyle tüm Çivril'e, çocuklarımıza ve gençlerimize mesaj vermek istiyorum: "Her ulus çocuklarının sıhhatli ve gürbüz olmaları için yaşadıkları bölgenin sıhhi bir şekilde spor yapma şartlarını temin etmek, devlet halinde bulunan siyasi teşekküllerin en birinci ödevidir." Aynı zamanda "Müspet bilimlerin temellerine dayanan, güzel sanatları seven, fikir terbiyesinde olduğu kadar beden terbiyesinde de kabiliyeti artmış ve yükselmiş olan erdemli, kuvvetli bir nesil yetiştirmek ana siyasetimizin açık delilidir."

Çocuklarımızın, gençlerimizin, sporcu kardeşlerimizin ve tüm Çivril vatandaşlarımızın faydalanabileceği alanlardaki tesislerin en kısa sürede kullanılabilir hale getirilmesi temennisiyle, değerli yöneticilerimizi bu konuda duyarlı olmaya ve adımlar atmaya davet ediyorum"