NAİME YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Denizli’de geçtiğimiz haftalarda kan donduran bir olay yaşanmış ve tedavi için çıktığı diyaliz hastanesinden evine giderken sokak ortasında eşki tarafından bir kadın bıçaklanarak yaralanmıştı. O kadın bugün yaşam mücadelesini yitirdi.

  • 29 Ağustos 2020 - 13:24
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

19 Ağustos tarihin, Merkezefendi Mahallesindeki bir diyaliz merkezinin önünde meydana gelen kan donduran olayda. 11 yıl önce anlaşmalı olarak boşanan Naime Ceylan, bir süredir beraber yaşadığı eski eşi tarafından canice sokak ortasında bıçaklanmıştı. Ceylan'ın ailesinin Ali Rıza Katıdaş ile evlenmesine müsaade etmediği bunun üzerine kaçarak evlenmişlerdi. Olayı duyan aile fertleri büyük şok yaşadı.

Aralarında çıkan bir tartışmanın ardından bir çocuk annesi 36 yaşındaki Naime Caylan, Denizli’de yaşayan ağabeyinin yanına gelerek, böbrek hastalığı nedeniyle haftada 3 gün diyaliz merkezine gidiyordu. Caylan, olay günü gittiği diyaliz merkezinde servis aracından indiği sırada boşandığı eski eşi Ali Rıza Katıdaş tarafından bıçaklı saldırıya uğramış kanlar içinde yerde kalmıştı. Karnına aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralanan Caylan Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayın hemen ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Ali Rıza Katıdaş ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Hastaneye kaldırılan Naime Caylan ameliyata alındıktan sonra yoğun bakım servisine çıkarıldı. 10 gün boyunca yaşam savaşı veren Caylan’ın dün sabah saatlerinde hayatını kaybettiği haberi alındı. Ağabeyi Hüseyin Caylan tarafından teslim alınan cenaze Burdur’un Yeşilova ilçesinde toprağa verileceği bilgisi verildi.