MÜZİĞİN SAMİMİYETİ BU SAHNEDE

Denizli'nin en elit mekanlarından Re Majör Restoran, her Cumartesi akşamı "O Ses Türkiye" programından hepimizin tanıdığı Ramazan Açıkgöz, nam-ı değer Ramo ile usta müzisyenler Ozan Aydemir ve Uğur Baran Toker'in sahnesiyle müzik ziyafeti veriyor.

  • 26 Eylül 2021 - 14:37
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli'de adını sıkça duyduğumuz Re Majör restorana konuk olduk ve sizler için Cumartesi gecesini ölümsüzleştirdik. Yaptığı bir çok sahne etkinlikleriyle adını sıkça duyduğumuz Re Majör restoran, şimdi ise "O Ses Türkiye" yarışmasından tanıdığımız Ramo ve usta müzisyenler Ozan Aydemir ile Uğur Baran Toker'i sahnesinde ağırlıyor. 


O Ses Türkiye serüveninden sonra Denizli sahnelerine hızlı bir giriş yapan ve tarzıyla dinleyenlerin beğenisini toplamayı başaran Ramo ve arkadaşları Cumartesi gecelerinin vazgeçilmezi haline gelmeyi başardılar. 


Re Majör restoran ise özellikle ailelerin öncelikli tercihi. Samimi ortamı ve eski meyhane kültürünü yaşatarak dinleyicilerine nezih bir ortamda, kaliteli bir zaman geçirme imkanı tanıyan mekanın işletmecisi Rahmi Em bu sıralar adından sıkça söz ettireceğe benziyor. 


Çuprasından Antrikotuna, zengin mutfağıyla damaklara da zevk katan mekan geniş meze çeşitleriyle de midelere ziyafet çektiriyor.

Cumartesi geceleri sizde bu eşsiz müzik ziyafetinden ve kaliteden faydalanmak istiyorsanız şimdiden randevunuzu yapmayı ihmal etmeyin.