MÜRSEL VE ANNA AŞKI DENİZLİ'DE BAŞLADI

TLC kanalında izleyici karşısına çıkan Evliliğe 90 Gün (90 Days Fiance) isimli programda Mürsel Mistanoğlu ve Anna dikkat çeken isimlerden oldu. Aşklarıyla tüm dünyanın tanıdığı ikilinin aşkının ise ilk kıvılcımının Denizli'de atıldığını biliyor musunuz?

  • 17 Haziran 2020 - 20:02
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

TLC ekranlarında yayınlanan Evliliğe 90 Gün (90 Days Fiance) programındaki Mürsel Mistanoğlu ve Anna sosyal medyada gündem oldu.

Mürsel ve Anna, '90 Days Fiance' adlı programın yeni sezon yıldızlarından... Programın konsepti ABD'deki vize kurllarına göre ayarlanmış. ABD'de bir vize şeklinden yararlanmak için 90 gün içinde evlenmek gerekiyor. Bu vizeye nişanlı çiftler başvuruyor ve 90 gün içerisinde evlenerek bu vizeyi alma hakkı kazanıyorlar.

Programı izleyenlerin en çok ilgi duyduğu çift olan Mürsel ve Anna'nın aşkının ilk kıvılcımı ise Denizli'de atıldı. Mürsel ve Anna sosyal medyada tanıştıktan sonra ikili ilk görüşmelerini Türkiye'de gerçekleştirdi. Mürsel, Anna'yı Türkiye'de misafir ederken ise gezdirmek için ilk önce Pamukkale'ye getirdi. İkili aşklarının ilk kıvılcımını ise burada attı. Pamukkale'yi gezen ve burada hoşça vakit geçiren çift daha sonra Antalya'ya geri döndü. Bir süre sonra nişanlanan çiftin ilişkisi Mürsel'in Amerika'ya gitmesiyle devam etti. Çiftin merakla beklenen programları ise TLC'de yayına devam ediyor.

Özel Haber: Mehmet Özden / Haberci Kuş / www.habercikus.com