MUHARREM İNCE'DEN 6'LI MASAYA GÖNDERME

Son bir yıl içerisinde Denizli'ye 4. ziyaretinde bulunan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Denizli'den altılı masaya gönderme de bulundu. Daha öncede Recep Tayyip Erdoğan ile yarışan ve Cumhurbaşkanlığını "adam kazandı" sözleriyle kamuoyuna duyuran Muharrem İnce; "Şunu söyleyeyim, 6’sından biri çıkıp da ben bu Erdoğan’ı yenerim düşün peşime diyemiyor" dedi.

  • 10 Ağustos 2022 - 19:30
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, son 1 yılda 4. kez Denizli’ye geldi. İlk başta Kale ilçesinde partililerle bir araya gelen Muharrem İnce, ardından da kent merkezinde hareket etti. Burada bir otelde açıklamalarda bulunan Muharrem İnce, 6’lı masaya seslendi. İçlerinden hiç birinin Erdoğan’ı yenerim sözünü söyleyemediğini ifade eden Başkan İnce, “Türkiye’de iki ittifak yok üç ittifak var. Birde rant ittifakı var. Duymadınız mı? Muğla, Bodrum, Marmaris Çeşme böyle ilginç yerlerde, çok ilginç ittifaklar var. Ruhsatlar CHP’li belediyede, çek raporu AK Parti’de. Denizli’de deniz kenarı olmadığı için sizde pek yok galiba, buralarda çok var. Otel, rezidans ne istiyorsanız sayabilirim. Şunu söyleyeyim 6’sından biri çıkıp da ben bu Erdoğan’ı yenerim düşün peşime diyemiyor” dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gazeteci İsmail Küçükkaya'ya attığı ve Erdoğan karşısında seçimi kaybettiği anlamına gelen "Adam kazandı" mesajını millet benden duymalıydı" sözleriyle savunmuştu...