MİTHAT CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Denizli’de yaklaşık 5 aydır kayıp olarak aranan 1 çocuk annesi Mine Karadağ'ı kocası Mithat'ın öldürdüğü öğrenildi. Mithat eşini öldürdüğünü canlı yayında itiraf etti.

  • 30 Ocak 2023 - 18:30
  • Son Güncelleme : 30 Ocak 2023 - 19:27

Pamukkale ilçesi Gözler Mahallesi’nde yaşayan evli ve 1 çocuk annesi Mine Karadağ ile eşi Mithat Karadağ arasında yasak aşk iddiası yüzünden tartışma çıktı. 18 Ağustos 2022 gecesi eşiyle yaşadığı tartışmanın ardından evden ayrılan Mine Kocadağ'dan bir daha haber alınamadı. Geçen 5 aylık süreçte Mine Kocadağ'dan herhangi bir haber alınamazken, genç annenin öldürülmüş olabileceği iddiası üzerine arama çalışmalarına bu yönde hız verildi. 


 Mine Kocadağ'ın kaybolmasından 1 gün sonra, kocası M. Kocadağ'a  ait telefondan, bahçıvan olarak çalıştığı otelin etrafındaki bölgeden sinyal alındı. Bunun üzerine aramalar Karahayıt Mahallesi'nde bulanan otelin etrafına doğru yoğunlaştı. Otelin kanalizasyonunda ve termal kuyularda Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale Belediyesi ve polis ekiplerinin katılımıyla detaylı arama ve araştırma yapıldı. Otelin fosseptik çukurunda da iş makinesiyle yapılan kazı çalışmasında, genç kadına dair bir ize rastlanılamadı. 

 Geçtiğimiz hafta ise güvenlik güçleri Mine Kocadağ'ın bulunması için otelin etrafında tekrardan arama çalışması başlattı. Çalışmaya Muğla İl Jandarma Komutanlığı ve İzmir İl Emniyet Müdürlüğü’ne ait kadavra arama köpekleri de eşlik etti. Bölgede çalışmalar iş makineleriyle de aralıksız olarak devam ediyordu.

Tüm bu gelişmelerin ardından bugün Show TV de Didem Arslan'ın programında canlı yayına çıkan Mithat Karadağ eşini öldürdüğünü itiraf etti.

MUTFAKTA ÖLDÜRMÜŞ

Mine'yi evinin mutfağında tartışma sırasında öldürdüğünü itiraf eden Mithat daha sonra eşinin ağzını ve yüzünü bir havlu ile sildiğini söyledi. Eşinin cesedini banyoya götürdüğünü daha sonra ise yatak odasına taşıdığını söyledi.

Eşini yatak odasına taşıdıktan sonra duş aldığını söyleyen katil zanlısı, cesedin iki gün bazanın altında kaldığını söyledi.

Eşini çuvalla dışarı taşıdığını, çuvalı arabanın bagajına koyduktan sonra önce köye götürmek istediğini ancak sonra vazgeçtiğini anlatan Mithat Karadağ daha sonra çalıştığı iş yerine götürdüğünü itiraf etti.

Eşinin cesedini çalıştığı yerin yakınındaki seranın alt kısmında bulunan seranın yakınına gömdüğünü söyledi.

Cesedi gömdüğü yeri canlı yayında tarif eden katil zanlısının tarifi ile ceset bulundu.