MİLLET AŞ DERDİNDE ZOLAN PLAJ

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Güleç bugün düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

  • 02 Mart 2019 - 09:24
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Vatan Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Güleç ve Vatan Partisi Denizli İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, bugün düzenledikleri basın toplantısında Gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı lansman ile ortaya koyduğu projeleri eleştirdi.

MİLLET EKMEK DERDİNDE ZOLAN PLAJ

Vatan Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Güleç; "Osman Zolan'ın ortaya koyduğu projeler şaka gibi. Vatandaşımız ekmek, aş derdinde Zolan plaj derdine düşmüş. Buradan ona davette bulunuyorum. Eğer Denizli'ye kazandıracağı projelerine güveniyorsa buyursun istediği televizyon kanalında karşılıklı bir oturuma katılalım" dedi.

MİLLETİN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR

Vatan Partisi Denizli İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu ise eleştirilerinde daha sertti. Milletin aklıyla alay ediyorlar diyen Kasapoğlu; "Vatandaş ile adeta alay ediyorlar. Milletin arasına giremiyorlar. Pazarlarda, kahvelerde insanlarla yüzleşemiyorlar. Üstüne birde şaka gibi projeler ile vatandaşın karşısına çıkıyorlar" dedi.