MHP'Lİ ARSLAN'DAN CHP'Lİ DİVARCI'YA DESTEK

CHP Pamukkale Belediye Adayı Ahmet Divarcı’ya destek olmak için Pamukkale Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Ferhat Arslan partisinden istifa etti.

  • 29 Ocak 2019 - 17:08
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Pamukkale Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Ferhat Arslan, CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı'yı 31 Mart Yerel Seçimlerinde desteklemek için MHP'den istifa ederek CHP'ye geçiyor.

MHP'DEN CHP'YE İSTİFALI DESTEK

Konu ile ilgili açıklama yapan, MHP Pamukkale Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Ferhat Arslan, 'Ben Ahmet beyle beraberim. Ahmet beye destek vermek için geliyorum. Ahmet Divarcı vurgusu önemli. Ben bir Türk Milliyetçisi olarak Ahmet Divarcı'ya destek veriyorum. Ahmet Divarcı bu memleketin namuslu vatansever insanlarındandır. Desteği hak ediyor. Destek verilmelidir. Ben de kendisine destek vermek için Ahmet Divarcı'nın ekibine dahil oluyorum.' dedi.

PARTİDEN VE MECLİS ÜYELİĞİNDEN VAZGEÇTİ

Arslan, Ahmet Divarcı'nın Pamukkale Belediye Başkan adaylığını desteklemek için hem partisi MHP'den hem de Pamukkale Belediyesi Meclis Üyeliğinde istifa edeceğini söyledi. Konu ile ilgili olarak Perşembe günü Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde bir basın toplantısı düzenleyeceğini ifade etti