MHP'DEN BAŞKAN ÖZBAŞ'A ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, yönetimi ile birlikte Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş'ı ziyaret etti. Ziyarette birlik, beraberlik ve dayanışma mesajı verildi.

  • 05 Ocak 2023 - 17:09
  • Son Güncelleme : 05 Ocak 2023 - 17:10

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, kısa süre önce MHP İl Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Ali Yılmaz'ı ve yönetimini makamında ağırladı.

Başkan Yılmaz'ı ve yönetimini belediye binası önünde karşılayan Belediye Başkanı Özbaş'a, belediye meclis üyeleri, AK Parti İlçe Teşkilatı ve MHP İlçe Başkanı Hasan Konya ile yönetimi eşlik etti.

Belediye Başkanı Özbaş'ın ilçeye yaptığı hizmetlerden övgüyle bahseden Yılmaz, "Cumhur İttifak'ı çatısı altında birlikte yürümeye, güzel hizmetleri ilçemizde gerçekleştirirken yanınızda olmaya devam edeceğiz" dedi.

Yılmaz, " Cumhur İttifakımızdan aldığımız güç ile memleketimizi Türkiye yüzyılına layık, yakışacak hizmetlerle birlik ve beraberlik için buluşturacağız" diye konuştu.

Ziyaret için Başkan Yılmaz'a ve yönetimine teşekkür eden Başkan Özbaş, " Ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de Cumhur İttifakı olarak birlik ve beraberliğimizle çok güzel işlere imza attık. Bugün inşa ettiğimiz, geleceğimize hizmette önemli yere sahip projelerimizi hemşehrilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Ziyaret sonunda Başkan Özbaş, MHP İl Başkanı Yılmaz'a ilçenin milli mücadele kahramanlığını simgeleyen efe heykeli ile Sarayköyspor forması hediye etti.