MHP'DE DEĞİŞİM SİNYALLİ

MHP'de değişim sinyalleri veriliyor. Kulislerde bazı illerde yönetim değişikliği olacağı dile getiriliyor. Bu illerden biride Denizli...

  • 06 Temmuz 2019 - 11:04
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

MHP Genel merkezi küskün partilileri tekrar kazanmak için değişim sinyalleri vermeye başladı. MHP Denizli'de de değişim olacağı kulislerde konuşuluyor.

Parti içi muhalefetin en çok olduğu il olan Denizli'de, küskün partilileri tekrar kazanmak için düğmeye basılacağı konuşuluyor. MHP Denizli'de yönetimin değişeceği ve küskün partilileri tekrar kucaklayabilecek bir yönetim ile yola devam edileceği söylenirken, mevcut il başkanı Cafer Birtürk'ün de yeni bir liste hazırlığında olduğu dillendiriliyor. Fakat mevcut il başkanının bu kucaklamayı başaramayacağını düşünenlerin çoğunlukta olması şu ana kadar iki üç ismin daha il başkanlığı için hazırlık yapmasına sebep oldu.

Seçim sonuçlarına göre MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başarılı illeri ziyaret ederek ödüllendireceği ve seçimde istenilen sonucu alamayan illerle ilgilide ciddi manada inceleme ve kan değişimine gideceği genel merkez tarafından da söyleniliyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugün Kütahya ve Söğüt ziyaretleriyle programına başladığı sürece ise start verdiği biliniyor.