MHP DENİZLİ’DE İKİ İSİM HEYECAN YARATTI

Denizli MHP uzun yıllardır kırılmaların eşiğinde, eleştirilerinde hedefinde olan bir parti oldu. Gerek yapılan atamalar gerekse tabanın sesinin dinlenmediğine dair düşünceler bu kırılmaların en büyük sebebiydi. Genel seçimlere sayılı günler kala adaylık başvurusu ile hareketlilik başladı. Çıkan 2 iddialı isim ise tabanın yüzünü güldürmeyi başardı.

  • 18 Mart 2023 - 19:17
  • Son Güncelleme : 18 Mart 2023 - 19:22

MHP Denizli’nin genel seçimlere yapacağı hazırlık Cumhur İttifakı’nın başarısızlığına veya başarısına sebep olabilir. Aday adaylığı başvurularının yapıldığı bugünlerde dolaşan bazı isimler hem kaygılara hemde sevinçlere sebep olabiliyor. Yıllardır dinlenilmeyen MHP Denizli tabanının bu sefer sesi duyulacak mı büyük merak konusu?

KÜSKÜNLER KİLİT NİTELİĞİNDE!

MHP Denizli’de yaşanan en büyük kan kaybının sebebi küskünler. Partiye yıllarca emek vermiş isimlerin ve tabanın Denizli’de dinlenilmemiş olması bir çok insanı sandığa bile gitmekten vazgeçirdi. Özellikle bu döneme kadar çıkan isimler nedeniyle yaşanan huzursuzluk tabanı adeta kırıp geçirdi. Peki bu küskünleri geri getirmek mümkün mü? Gelecek olan isimlere bağlı!


EN BÜYÜK HEYECAN HAMDİ YILMAZLI İSMİYLE DOĞDU!

Denizli’nin iş adamı kimliğiyle çok yakından tanıdığı Hamdi Yılmazlı aday adaylığı için başvurusunu yaptığını sosyal medya hesabından paylaşarak heyecan yaratmayı başardı. Çocukluğundan beri ülkü ocaklarında yetişen, partinin neredeyse her kademesinde hiçbir karşılık beklemeden görev yapan ve merhum MHP eski il başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri zamanında da il başkanlığına vekalet eden isimlerden birisi olan Horoz Tuz yönetim kurulu başkanı Hamdi Yılmazlı’nın yarattığı heyecan bir geri dönüşe sebep olabilir mi? Bu sorunun cevabını yakın bir zamanda göreceğiz…


KALKAN, TABANI KALDIRIR MI?

2009 yılından itibaren MHP teşkilatlarında görev alan Mimar Leman Kalkan, kadın kolları başkanlığından meclis üyeliğine kadar partinin bir çok kademesinde görev yaptı. Belediye meclisinde grup başkanvekilliği görevi de yapan Kalkan’ın, Büyükşehir ve Merkezefendi belediye meclis üyeliği görevi de devam etmekte. Edindiğimiz bilgilere göre Mimar Leman Kalkan’da genel merkeze giderek Aday Adaylığı başvurusunu yapan isimlerden. Özellikle Cumhur ittifakı oluşmadan önce MHP’nin Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı olan Leman Kalkan’ın listede olacağı kesin. Tabandan da karşılık alabilecek isimlerden birisi olan Kalkan’ın listede olacağına ise kesin gözüyle bakılıyor. Peki kaçıncı sıra? İlerleyen zamanlarda göreceğiz…

MHP Denizli ile ilgili haberlerimiz devam edecektir. Takipte kalmak için zili tıklayarak uyarıları açmayı unutmayın...