MHP DENİZLİ İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNE 2023 ADET FİDAN DAĞITARAK DİKKAT ÇEKTİ

MHP Denizli il başkanlığı, iklim değişikliğine dikkat çekmek amaçlı Cumhuriyetin 100. yılına özel 2023 fidan dağıtımı gerçekleştirdi. Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada iklim değişikliğiyle ilgili belediyelerin ve kamu kurumlarının yeni birimler açması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

  • 15 Kasım 2023 - 16:54
  • Son Güncelleme : 15 Kasım 2023 - 17:01

MHP Denizli il başkanı Mehmet Ali Yılmaz, MHP Denizli İl Başkanlığı önünde iklim değişikliğine dikkat çekmek amaçlı 2023 adet fidan dağıtımı gerçekleştirdi.


Cumhuriyetin 100. Yılına vurgu yapmak amaçlı temsili olarak 2023 adet  fidan dağıtmayı tercih ettiklerini dile getiren MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz; “İklim değişikliği karşısında ağaçlandırma faaliyetlerini çok kıymetli buluyorum. Özellikle Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın sürdürülebilir enerji, sürdürülebilir kalkınma, iklim değişiklikleri ve buna bağlı eylem ve çalışmalarını çok kıymetli buluyorum. Bundan sonra iklim değişiklikleriyle ilgili daha net ve sert mücadele için yeni birimlerin kurulması gerektiğini düşünüyorum” dedi. 


Başkan Yılmaz’ın açıklamasına, Kamu Sen İl Temsilcisi Emre Erdoğan, Türkav Yönetim Kurulu Üyesi Halil Öztürk, Türkav İl Başkanı Murat Aydınlı, Yörük Derneği İl temsilcisi Ali Şimşek, il ve ilçe teşkilatları katılım gösterdi. 

Yapılan fidan dağıtımının ardından il başkanlığında iklim değişimiyle ilgili detaylı bir toplantı gerçekleştirildi.