METEOROLOJİ DENİZLİ İÇİN UYARIDA BULUNDU

Meteoroloji Denizli için 26 Eylül 2020 Cumartesi günü hava tahmin raporunu bildirdi. Meteorolojiden Denizli için fırtına uyarısı yaparak olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi. Meteoroloji yarın için ise yer yer sağanak yağış uyarısında bulundu.

  • 26 Eylül 2020 - 12:31
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Meteorolojiden alınan bilgilere göre, Denizli’de bugün sıcaklık 34 derece olması bekleniyor. Şehir genelinde parçalı bulutlu gökyüzü ile birlikte güneşli hava yüzünü gösterirken, gün içerisinde ise herhangi bir yağış beklenmiyor. Meteoroloji, Denizli için fırtına uyarısında bulundu. Rüzgarın öğle saatlerinden sonra bölgenin kuzey kesimlerinde, güneybatıdan kuvvetli ve kısa süreli fırtına (20-60 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (çatı uçması, ağaç devrilmesi vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

SAĞANAK YAĞIŞ

Denizli’de Pazar günü (YARIN) termometreler 30 dereceye düşüyor. Meteoroloji sağanak yağış için uyardı. Yer yer etkili olacak olan yağışlar Denizli’nin her yerinde etkili olması bekleniyor.

Sıcaklıklar yükseliyor

Pazar günü düşecek olan sıcaklıklar haftanın ilk günü 32 derece ile başlayacak. Salı günü 33 derece olacak. Çarşamba günü ise sıcaklık 27 dereceye kadar inecek.