MERKEZEFENDİ'NİN SULTANLARI YARI FİNALDE

TVF Kadınlar Voleybol 2.Lig Çeyrek Final üçüncü maçında Ankara DSİ Voleybol’u 3-1 yenen Merkezefendi Belediyesi Kadın Voleybol Takımımız 4-6 Mart tarihleri arasında Amasya'da düzenlenecek olan yarı finallere katılmaya hak kazandı.

  • 28 Şubat 2022 - 11:08
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

4-5-6 Mart yarı final maclarında ise temsilcimiz

İzmir DSİ, Ünsped, Marmara Mehmet Erdem ile karşı karşıya gelecek ve final vizesi almak isteyecek.

Merkezefendi Belediyesi Kadın Voleybol takım antrenörü Koray Çakal şunları söyledi. Çakal," İnanılmaz mutlu ve gururluyum. 

Sporcular ,teknik ekip, yönetim ve bizi yalnız bırakmayan seyircilerimiz ile sonuna kadar inandık ve başardık. Grup Lideri olarak yarı finale yükseldik. Aynı inanç ve istek ile mücadele etmeye devam edeceğiz"dedi.

Merkezefendi Belediyesi Kadın Voleybol takımı Başkanı Veli Deveciler ise,"Asla vazgeçmedik. Gruptan lider olarak yarı finallere yükseldik"dedi.

Deveciler,"Çalışmalarımızın ve çabalarımızın sonuç verdiğini görmek bizi çok mutlu ediyor. Basketbolda sağladığımız başarının bir benzerini kadın voleybolda başaracağız. Denizli, Sultanlar Liginde takımlarının olduğunu görecek. Tüm oyuncular, teknik ekip ve çalışanlara mücadeleleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz"diye konuştu.