MERKEZEFENDİLİ ÖĞRENCİLERE BANKA KARTLARI TESLİM EDİLDİ

Merkezefendi Belediyesi, 5. ile 12. sınıf arasında eğitim gören 4 bin öğrenciye öğrenim yardımı sağlıyor. Öğrenim desteği verilecek olan öğrencilere, banka kartları teslim edildi.

  • 22 Kasım 2022 - 15:26
  • Son Güncelleme : 22 Kasım 2022 - 15:29

Öğrencilerin her zaman yanında olan Merkezefendi Belediyesi, ortaokul ve lise düzeyinde öğrenim gören öğrencilere her yıl düzenli olarak olarak destek sağlıyor. Merkezefendi Belediyesi, öğrenim yardımı almaya hak kazanan binlerce öğrenciye 8 ay boyunca 200 TL destek sağlayacak. Merkezefendi Belediye binası önünde öğrencilere, öğrenim desteklerini çekebilecekleri banka kartları teslim edildi. Öğrenim desteğinin Ekim ve Kasım ödemeleri bu ay içerisinde öğrencilerin hesaplarına yatırılacak.

“ÖĞRENCİLERİMİZİ DESTEKLİYORUZ”

Eğitimin alanında öğrencilere desteklerini sürdürmeye devam ettiklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Çocuklarımızın daha iyi eğitim alabilmesi ve gelecek nesillere katkı sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Amacımız, hem ailelerimizin omuzlarındaki yükü bir nebze hafifletmek hem de geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza katkı sunmak. Merkezefendimizde yaşayan binlerce öğrencimize, sonuçlara göre dağıtmış olduğumuz banka kartları ile 8 ay boyunca 200 TL öğrenim desteği sağlayacağız. Eğitim desteğinden yararlanacak olan tüm öğrencilerimize ve ailelerine tekrar hayırlı olsun. Her koşulda gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.