MERKEZEFENDİ'DE İTTİFAK DOĞAN'DA BİRLEŞTİ

Merakla beklenen gelişme oldu ve İyi Parti kanadı 31 Mart seçimlerinde Merkezefendi İlçesi’nde aday çıkarmayacağını kamuoyu ile paylaştı.

  • 29 Ocak 2019 - 11:23
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde düzenlenen basın toplantısına Millet ittifakından İyi Parti adına Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Ümit Bahtiyar, İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Süzek Doğan, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, İyi Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Hakan Bozkurt, İyi partililer ve CHP’lilerin hazır bulunduğu toplantıda İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk açıklamada bulundu. Öztürk “Biz bir adım attık. İttifakın iyiye gitmesi yönünde atılacak tüm adımlara açığız” diyerek Merkezefendi'de Şeniz Doğan'ı destekleyeceklerini ve Denizli'yi kazanmak için Doğan'ın doğru aday olduğunu işaret etti.

CHP'NİN KARARI BEKLENİYOR

Gazetecilerden gelen soruları yanıtlayan Öztürk Pamukkale’yle ilgili CHP’nin bir adım atmasını bekliyor musunuz ? sorusuna: “Tabiki adım atarlarsa güzel olur. Yetkili arkadaşlarla görüştüğümüzde kendileri bu konuyla ilgili bir kaç gün daha müsade istediler. Geçmiş dönemlerde baktığımızda Büyükşehirde çok çok iyi durumdayız. Türkiye’de de güç birliğinin faydalarını görmeye başladık. Seçimlere daha 61 gün var. Geçmiş dönem seçimlerini değerlendirdiğimizde 45 günlük bir çerçeveye sığdırılıyor. YSK seçimleri açıklarken dikkat ederseniz 19 Şubat’ta açıklama yapılıyor. Türkiye genelinde ittifaklar daha yeni yeni şekilleniyor. Denizli seçim havasına tam anlamıyla girmiş durumda değil. İttifak son 40 gün içerisinde tam anlamıyla oturacaktır. Pamukkale için hafta sonunu bekliyoruz. Hafta sonuna kadar bu işin netleşeceğini düşünüyorum ” dedi.

Konuyla ilgili konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Adayı Şeniz Süzek Doğan ”Sayın vekilime bana güvendikleri için teşekkür ediyorum. Bu konuda 7/24 çalışacağıma söz veriyorum. 2019 Mart’ta kazanın Cumhur İttifakı olacağına buradan söz veriyorum. Yolumuz açık olsun.