MERKEZEFENDİ’DE BAYRAM COŞKUSU

Merkezefendi Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları büyük bir coşku ile gerçekleştiriliyor.

  • 19 Mayıs 2021 - 13:57
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Ayşen Kocabay, Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Kadın Kolları Başkanı Işık Kodal Kurt, Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Özdarak,  Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Fatma Atıcı Bakcan ve Fatih Coşkun, meclis üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi il ve ilçe yöneticileri, Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Başkanı Veli Deveciler, yönetim kurulu üyeleri ve sporcular ile birlikte bayram için özel olarak hazırlanan, maskotların ve bando takımının bulunduğu gezici tırda hemşehrilerini selamlayarak bayramlarını kutladı. Denizlililer, marş ve şarkılara eşlik ederek etkinliğe büyük ilgi gösterdi.

Milli bayramları büyük bir coşku ve gururla kutladıklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Bugün kurtuluş mücadelemizin başlangıcının 102. Yıl dönümü. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Samsun’a çıkarak bağımsızlık ve özgürlük mücadelesini başlatmış ve sonucunda da büyük bir zafere ulaşılmıştır. Merkezefendi Belediyesi olarak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın coşkusunu hemşehrilerimize yaşatıyoruz. Milli bayramlar, büyük bir coşku ve gururla kutlanması gereken özel günlerdir. Bayram için hazırlamış olduğumuz tır ve araçlarımızla Merkezefendimizin cadde ve sokaklarında marşlar ve şarkılar eşliğinde dolaşarak hemşehrilerimizle bayramlaştık. Birlikte daha sağlıklı daha güzel günlerde bayram coşkusunu yaşayacağımız günler diliyorum. Tekrardan Merkezefendililerin ve Denizlililerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu.