MERKEZEFENDİ’DE ADRENALİN DOLU OFFROAD YARIŞI SONA ERDİ

Merkezefendi Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı Petlas Türkiye OffRoad Şampiyonası 2. Ayak DENDOFF Yarışı büyük bir heyecanla sona erdi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “OffRoad yarışlarını ilgiyle takip edip bizi yalnız bırakmayan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Dereceye giren sporcularımızı da tebrik ediyorum” dedi.

  • 24 Temmuz 2023 - 16:53
  • Son Güncelleme : 24 Temmuz 2023 - 17:00

Petlas Türkiye OffRoad Şampiyonası 2. Ayak DENDOFF Yarışları, Çakmak Mahallesi’ndeki Merkezefendi Belediyesi OffRoad Pisti’nde gerçekleştirildi. Seyirci Etabının startını Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan verdi. Startın verilmesiyle birlikte OffRoad pilotları en iyi dereceyi yapmak için büyük bir mücadele sergiledi.


Etkinliğe, İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Saadet Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Fatma Atıcı Bakcan ile Fatih Coşkun, Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.


DERECEYE GİRENLER KUPA VE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Yarışların ilk gününde 32 OffRoad pilotu, 15 kilometrelik parkuru 3 kez turladı. Yarışların ikinci gününde ise sporcular 6 kilometrelik Seyirci Etabı’nı 3 kez geçerek yarışları tamamladı. Genel Klasmanda, İsmail Ayhan-Arda Aslan ekibi birinci oldu. Bekir Başkal-Hande Erdoğan ekibi yarışı ikincilik ile bitirdi. Üçüncülük ise İtalyan yarışçı Gıusebbe Sumone Agazzi-Uğur Gümüş ekibinin oldu.


S4 sınıfında birinci olan yarışçı Bekir Başkal-Hande Erdoğan ekibi oldu. İkincilik ise İsmail Ayhan-Arda Aslan ekinin oldu. Üçüncülük ise Ahmet Köse-Volkan Kaba ekibinin oldu.

S3 sınıfında birinci olan yarışçı Ergün Çirkin-Safiye Kurşun ekibi oldu. İkincilik ise Rıza Emre Ersoy-Burhan Seyhan ekibinin oldu. Mehmet Birkan-Avni Şanda ekibi de yarışı üçüncü olarak bitirdi.

S2 sınıfında birinci olan yarışçı Bora Köse-Furkan Akalı ekibi oldu. Uğur Sural-Kazım Onur Çiçek ekibi ise yarışı ikinci olarak bitirdi. Yarışların sonunda dereceye giren sporculara ve takımlara kupaları ve ödülleri Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan tarafından verildi.


“MERKEZEFENDİ’NİN ADINI DUYURUYORUZ”

Merkezefendi’de ulusal ölçekteki yarışlara ev sahipliği yapmaya devam ettiklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Vatandaşlarımızın şehir hayatının stresinden uzaklaştırmak için heyecan dolu yarışlarımıza Çakmak Mahallemizdeki OffRoad Pistimizde yoğun katılım ile startımızı verdik. OffRoad sporcularının adrenalin dolu yarışlarını hep beraber izledik. Merkezefendi’de bizim için geleneksel hale gelen OffRoad’a uzun zamandır ev sahipliği yapıyoruz. Merkezefendimizin adını ulusal boyutta duyurmaya devam ediyoruz. Şehrimizin ve ilçemizin tanıtımı açısından yarışlar büyük önem taşıyor. İki gün boyunca bizi yalnız bırakmayıp, yarışmalarımızı ilgiyle takip eden Denizlili ve Merkezefendili vatandaşlarımıza, DENDEOFF Spor Kulübüne ve ilimizden yarışma adına emek veren tüm kurumlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.