MERKEZEFENDİ YAĞLI GÜREŞ BİRLİĞİNE KATILDI

Basketbolda yaşadığı tarihi zafer ile Denizli'yi Süper Lig'de temsil etme hakkı kazanan Merkezefendi Belediyesi, amatör branşlara da desteğini devam ettiriyor. Ata sporu yağlı güreşte de çalışmalarını sürdüren Merkezefendi Belediyesi Yağlı Güreş Birliğine dahil oldu.

  • 22 Mayıs 2021 - 09:03
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Amatör sporlarda büyük sükse yapan ve gençlerin spora yönlenmesi için çaba sarf eden Merkezefendi Belediyesi Ata sporu Yağlı Güreş konusunda da çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmaları  kapsamında sporcu yetiştirmeye başlayan Merkezefendi Belediyesi, Antalya'da gerçekleştirilen toplantı ile resmen Yağlı Güreş Birliği'ne üye oldu.


Antalya Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşen meclis toplantısına  Merkezefendi Belediyesi adına Başkan Şeniz Doğan ve Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun katıldı. 


Birlik üyelik rozetini Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan'a Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek taktı. 


Doğan yaptığı açıklamada "Toplantıya ev sahipliği yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e teşekkür eder, Birlik Başkanlığı görevine yeniden seçilen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve yönetimine başarılar dilerim" dedi.


Haber Foto Galeri