MERKEZEFENDİ BASKET'İ SAKATLIKLAR YIKTI

TBL Federasyon Kupası yarı final maçında Sigortam.net, Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket'i 89-80 mağlup ederek finale yükselen ilk takım oldu.

  • 10 Ekim 2020 - 08:10
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Maça damgasını vuran olay ise Merkezefendi'nin etkili isimleri Altan Erol ve Amerikalı Pivot'u Dwight Cobely'nin 3. Periyodda sakatlanarak oynayamamış olması ve Baş antrenör Şahin Ateşdağlı'nın hakemler tarafından diskalifiye edilmesiydi.

Karşılaşmayı 5/7 iki sayı, 5/5 üç sayı toplamda 31 sayı, 8 ribaund, 5 asistle tamamlayan Sigortam.Net'li Brayon Blake galibiyetin en etkili ismi oldu.

MAMAK-MERKEZEFENDİ

MAÇI ERTELENİYOR

TBL'nin ilk haftasındaki MamakBelediyesi-Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket maçı, Mamak Belediye takımında COVID-19 test sonucu pozitif çıkan 10 kişiden dolayı erteleniyor.

TBF Sağlık Kurulu tarafından hazırlanan protokole göre 6 oyuncudan fazla coronaviruse yakalanmışsa, o takımın maçı oynanmıyor.

Mamak Belediyesi, Kartepe'de oynanan Federasyon Kupası'na katılmış ve çeyrek finale kalamayıp Salı günü bubble'dan ayrılmıştı. Turnuvaya devam eden takımların testlerinde ise pozitif sonuca rastlanmamıstı.