MERKEZEFENDİ BASKET'E REHAVET UYARISI

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’te kurmaylardan uyarı geldi. Kurmaylar “Çok zorlu bir rakiple oynayacağız. Aman dikkat!" dediler.

  • 08 Mart 2021 - 16:44
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket'te Asbaşkanlar Gökhan Gökşin ve Veli Tefenlili, pazar günü Konya'da oynayacakları maçın önemine dikkat çektiler. Asbaşkanlar "Rakibimize saygı duyuyoruz. Çok iyi bir takım. Zorlu bir maç bizi bekliyor" diye konuştular.

Türkiye Basketbol Ligi’nde bu sezon hedefini Süper Lig olarak belirleyen Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’te moraller yerinde.

Denizli ekibi son olarak kendi evinde konuk ettiği Akhisar Belediyespor'u 47 sayı farkla 100-54 mağlup etti ve zirve yürüyüşünü sürdürdü.

Asbaşkan Veli Tefenlili, takımın ve teknik heyetin kalitesine her daim inandık diyerek, "Biz onlara güveniyoruz. Onlarda bizi mahcup etmeyeceklerdir” diye konuştu.

Asbaşkan Gökhan Gökşin ise, "Bu ligde ne olacağı hiçbir zaman belli değil. Hedefimiz üst sıralar. Denizli’ye süper lig takımı göstermeyi çok istiyoruz” ifadelerini kullandı.

"BU LİG FARKLI BİR LİG”

Asbaşkan Gökhan Gökşin, önlerinde oynayacakları 9 daha zorlu maç olduğunu belirterek,” Bu lig her takımın her takımı yenebileceği bir mecra. O yüzden asla rehavete kapılmamalı rakipler çok güçlü ve her maçı son derce ciddiye almalıyız” diye konuştu.

Asbaşkan Veli Tefenlili, bu hafta deplasmanda ligin en iyi takımlarından Konyaspor'a konuk olacaklarını hatırlatarak,” Akhisar tarihi fark galibiyetiyle moralli bir şekilde Konyaspor maçı hazırlıklarına başladık. Şimdi önümüzde bana göre çok zor geçecek bir deplasman müsabakası var. Bu karşılaşmadan da galip ayrılırsak ligde bir ritim tutturacağımıza inanıyorum"dedi.