MERKEZEFENDİ BASKET PETKİM’İ AĞIRLAYACAK

Merkezefendi Belediyesi Basket takımında moraller yerinde. Ligde oynadığı son iki maçı kazanan ve bu hafta kendi evinde lider Petkim'i ağırlayacak olan temsilcimizde bu zorlu maçın hazırlıkları başladı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Cuma günü Petkimspor karşısında oynanacak olan maçta Denizlililere seslenerek,” Büyük taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz”dedi.

  • 09 Aralık 2019 - 12:42
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Ligde son olarak Ankara deplasmanında Anadolu Basket'i farklı mağlup eden Merkezefendi Belediyesi Basket takımı fikstür gereği zorlu viraja giriyor. Cuma günü lider Petkimspor ile oynayacak olan temsilcimiz, bu maçın ardından Konyaspor’a konuk olacak.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, son haftalarda alınan sonuçlar karşısında memnun olduğunu söyledi. Başkan Doğan, ”Takım olarak bazı şanssız haftalar yaşadık. Bu sezon lig zorlu ve enteresan sonuçlara gebe. Lider olan bir takım ligin sonuncusuna yenilebiliyor. Son iki haftada alınan galibiyetler camiamızda sevinçle karşılandı. Cuma günü kendi evimizde lider Petkimspor’u konuk edeceğiz. Teknik heyetten ve oyunculardan dileğim ve isteğim kalitelerini ortaya koymaları ve savaşmaları olacaktır’ dedi.  Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Petkimspor karşısında oynanacak olan maçta Denizlililere seslenerek,” Büyük taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onlarla çok daha güçlüyüz” diye konuştu. 

SON SANİYEYE KADAR MÜCADELE

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Başkanı Veli Deveciler ise son iki haftada aldıkları galibiyetlerle moral bulduklarını ifade etti. Deveciler, ligde en büyük silahlarının Denizlili basketbol severler olduğunun altını çizdi. Deveciler," Her zaman söylediğim gibi bu ligin en iyi taraftarına sahibiz. Bu hafta kendi evimizde oynayacağımız Petkimspor maçı var. Petkimspor bu sezon bu ligin en yüksek bütçesiyle kurulan bir takım. Ligde lider durumdalar. Taraftar desteğini arkamıza alarak bu maçı son saniyeye kadar mücadele ederek, savaşarak oynamak istiyoruz. Kazanırız, kaybederiz. Ama benim oyuncularımdan isteğim maçın bitiş düdüğüne kadar sahada her şeylerini ortaya koymaları. Teknik heyete ve oyuncularıma inanıyor ve güveniyorum" dedi. Zorlu Petkimspor maçı hazırlıklarına iki gün izinin ardından başlayan Merkezefendi Belediyesi Basket takımı Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı," Şanssız bir dönem sonunda 2 galibiyet alarak moral bulduk. Bu ligin üzerinde kadro kurmuş Petkim ve Konya ile oynayacağımız maçlarda iyi basketbol oynayarak kendimizi daha yukarı çekmek istiyoruz” dedi. Öte yandan Gökhan Yazıcıoğlu ve Mishula’nın sakatlıktan kurtuldukları belirtildi.