MEHMET UZ: BORÇ NE KADAR BENDE BİLMİYORUM!

Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, yöneticilerle birlikte tesislerde toplantı yaptı. Günah çıkartan başkan Uz, başkanlığı bırakmayacağının sinyalini verdi!

  • 16 Haziran 2023 - 16:09
  • Son Güncelleme : 16 Haziran 2023 - 16:12

2023 Genel seçimlerinden MHP'den aday adaylığını koyan, sonrasında eleştirilerin odak noktası olan ve Denizlispor'un hızlı düşüşünde sorumlulukları üstlenmeyen Mehmet Uz yaptığı basın açıklamasıyla adeta günah çıkarttı. 

Uz, “Kulübün başsız olması daha kötü sonuçlar elde eder. Eğer bu görevi almak isteyen varsa gelsin ben buradayım. Ben başkan olarak tüm sorumlulukları üstlendim ancak Denizlispor’un bu hale düşmesinin sebebi futbolculardır. Yabancı futbolcular gelip armayı öpüp, paralarını alıp gitmişler. Kulübü batağa sürüklemeyi istemiyoruz. Borç ne kadar bende bilmiyorum. Şirketleşmeyse şirketleşme veya kulübü almak isteyen bir talipli var ise ona satarak zor durumdan kurtulma arayışı içerisindeyiz” dedi. Uz ayrıca , “Biz Denizlispor’u ancak kendi hocamız ve kendi çocuklarımızla kurtarabiliriz. Öncelik borçları kapatıp önümüzü görmek olacak, ligde şampiyon olmak değil” dedi. Uz, futbolculara ve personele de para vermediklerini itiraf ederek, “Bu sene düşmeyi gördükten sonra mevcut olan futbolcuların 3 aylık maaşını ödemedim. Çünkü o futbolcularla biz düştük, bunların üstüne onları ödüllendirerek bu paraları ödemeyiz, gücümüz yetmez, yöntemdekilerin suçu günahı yok, bundan dolayı ödemeyi yapmadık, personellerimizde maaş alamadı” diye konuştu.