MEHMET EFE'DEN 100. YILDA TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN TEMEL DEĞERLERİ VURGUSU

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Adayı Mehmet Efe, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

  • 29 Ekim 2023 - 21:13
  • Son Güncelleme : 29 Ekim 2023 - 21:19

CHP PM Adayı Mehmet Efe; "Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı kutlu olsun" dedi.

Mehmet Efe mesajının devamında şunları dile getirdi:

Bu anlamlı gün vesilesiyle, Cumhuriyetimizin temel değerleri etrafında bir araya gelerek geleceğe umutla bakıyoruz. Cumhuriyet; demokrasi, adalet, laiklik, eşitlik, ve yurttaşlık demektir. Bu değerler, bizlere verilmiş en kıymetli mirastır.

Bu vatan, bu cumhuriyet İLELEBET bize emanettir. Gelecek kuşaklara daha güçlü, daha adil bir Türkiye bırakmak için yılmadan, kararlılıkla çalışacağımızın sözünü veriyoruz. 2. yüzyılda yine, yeniden, ilke ve devrimlerimizle başaracağız, sana söz Atam. Yaşasın 100. yılımız, yaşayacak asırlar boyu Türkiye Cumhuriyeti ve Devrimlerin!

Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Cumhuriyetimizin temel değerlerine bağlılığımızı ve halkımıza olan sorumluluğumuzu her daim en üst seviyede tutmaya devam edeceğiz. Bu anlamlı günde, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirerek, Cumhuriyetimizin ışığında aydınlık yarınlara yürümekten asla vazgeçmeyeceğiz.

Nice 100 yıllara...