MED PLUS’TA USTALAR MEZUN OLDU

Denizli’nin en çok tercih edilen kariyer kursu Med Plus Kariyer’de geçtiğimiz hafta sonu sınav heyecanı vardı. Öğrencilerin hepsi girdikleri sınavlardan başarı sağlayarak mezun oldular.

  • 03 Mart 2023 - 02:30
  • Son Güncelleme : 03 Mart 2023 - 05:57

Denizli’nin en kıdemli kariyer kurslarından Med Plus Kariyer, aşçılık ve pastacılık kursiyerlerini geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen sınavla mezun etti. Girdikleri sınav sonrasında Milli Eğitim Bakanlığı onaylı iş yeri açma belgesi alabilen kursiyerler artık ustalık sınıfında.


Milli Eğitim Pamukkale İlçe Müdürü Mehmet Çimen ve Milli Eğitim İl Müdür Yardımcısı Mustafa Özevcimen’in de katıldığı sınavda kursiyerler tatlı bir heyecan yaşadı. Yaklaşık 6 ay süren eğitimin ardından girdikleri sınavı başarıyla veren kursiyerler ustalık belgelerini almaya hak kazandı. Aldıkları belge ile iş yeri açma hakkı da kazanan kursiyerlerin heyecanı görülmeye değerdi. 


Med Plus Kariyer’in sahibi Yusuf Önder; “Kursiyerlerimizle gurur duyuyoruz. Bugün yaptığımız sınav neticesinde 25. Aşçılık, 16. Pastacılık kursiyerlerimizi buradan birer usta olarak göndermenin mutluluğu da bizlere kalıyor. Mesleğinin ustası olan tüm kursiyerlerimize gelecek hayatlarında başarılar diliyoruz” dedi.